Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αντισφαίρισης U18 κατ. Ε1 στη Θεσσαλονίκη, ο Καβαλιώτης αθλητής του ΑΟΑ Πρωταθλητών Καβάλας Νικόλας Χατζηαβραάμ, κατέκτησε την 3η θέση σε μονά και διπλά.

 

Σχετική ανακοίνωση του ΑΟΑ Πρωταθλητών αναφέρει τα εξής:

 

Πολύ καλή πορεία στο "Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης U18  κατ. Ε1" στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε ο Καβαλιώτης πρωταθλητής του Α.Ο.Α ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Καβάλας και του "Karaproimos Coaching Team" Νικόλας Χατζηαβραάμ.

 

Ο Καβαλιώτης αθλητής Νο 4 στην Πανελλήνια κατάταξη U18 & (Νο1423 στην παγκόσμια κατάταξη U18) κατέκτησε την 3η Θέση στα μονά και την 3η Θέση στα διπλά (στην ένθετη φωτογραφία με το ζευγάρι του στα διπλά Βίκτωρ Καλαϊτζή), του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ε1 πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις επί δύσκολων αντιπάλων και πιστοποιώντας για ακόμη μια φορά πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία.

 

Επόμενος στόχος του Καβαλιώτη πρωταθλητή, του προπονητικού επιτελείου "Karaproimos Coaching Team" και του υπεύθυνου αποκατάστασης και προετοιμασίας "G.Papandreou & Alternative Therapist Center" μια πολύ καλή πορεία στα International Tennis tournament το καλοκαίρι.”