Την Τετάρτη 10 Μαΐου είναι η 7η Συνάντηση – Ακαδημία για Γονείς «Από το Α έως το Ω» υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ & του Υπ. Υγείας, όπως ανακοινώνει ο δήμος Θάσου.

 

Συγκεκριμένα, ο δήμος αναφέρει:

 

Ο φετινός κύκλος των Ακαδημιών Γονέων "Από το Α έως το Ω" πραγματοποιείται για 8η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».

 

Το ανωτέρω πρόγραμμα περιλαμβάνει 4-8 (τέσσερις – οκτώ) δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων την δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στις 18:15-20:00 από Νοέμβριο μέχρι Μάιο, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κλπ. και τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας.

 

Οι Ακαδημίες θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης σε περιοχές της Αττικής και Θεσσαλίας, ενώ θα υπάρχει και υβριδική κάλυψη της Ακαδημίας Νέας Σμύρνης για το Δίκτυο των Ακαδημιών και του ΕΔΔΥΠΠΥ.

 

Αφορά εκπαιδευτικούς, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και λοιπούς.

 

7η Συνάντηση - Τετάρτη 10 Μαΐου και ώρα 18:15

 

«Διαχείριση του άγχους των μαθητικών εξετάσεων»

 

Ευθαλία Τζίλα, Παιδοψυχίατρος, MSc ΠΜΣ «Στρ. Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας» Ιατρική Σχολή  Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

 

Για να παρακολουθήσετε την 7η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων θα ακολουθήσετε το link πατώντας εδώ: zoom