Ο Ευθύμιος (Μάκης) Καντζάλης συστρατεύεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

 

Ας αφήσουμε τον Μάκη να συστηθεί με τα δικά του λόγια:

 

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη της Καβάλας. Αγαπώ τον τόπο μου, γι’ αυτό και δραστηριοποιούμαι στην πόλη μου από το 1988 ως πωλητής στην εταιρία ΕΥΡΗΚΑ μέχρι το 1999 και έπειτα στην εταιρία ΕΛΑΙΣ έως και το 2012.

 

Από το 2013 εργάζομαι στον χώρο του ραδιοταξί Καβάλας. Μεταξύ άλλων, το 1985 ίδρυσα τη Λέσχη Υποβρυχίων Δραστηριοτήτων Αυτοδυτών Καβάλας (ΛΥΔΑΚ) και είμαι κάτοχος πτυχίου master diver».  

 

Πιστεύουμε ότι η εργατικότητα, ο ακέραιος χαρακτήρας του, οι γνώσεις και η εμπειρία που έχει αποκτήσει ως οδηγός ταξί στην πόλη μας αποτελούν εγγύηση για το ότι ο Μάκης Καντζάλης θα βοηθήσει, στον μέγιστο βαθμό, στην κατάθεση προτάσεων για την κατάρτιση μιας ρεαλιστικής συγκοινωνιακής μελέτης για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος, αλλά και στην τήρηση των δεσμεύσεών μας προς τον κλάδο των οδηγών ταξί της περιοχής μας, ενώ και οι προτάσεις του στον τομέα του καταδυτικού τουρισμού θα συμβάλουν στην υλοποίηση του προγράμματός μας για την ανάδειξη όλων των μορφών εναλλακτικού τουρισμού στην Καβάλα. Μάκη, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας.

 

(δελτίο Τύπου)