«Δεν θέλουμε τα παιδιά μας να δουλεύουν στις συνθήκες που εργαζόμαστε εμείς σήμερα. Θέλουμε έναν κόσμο, χωρίς πολέμους και χωρίς εξαθλίωση», δήλωσε στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη η υποψήφια βουλευτής Καβάλας με το ΚΚΕ Βασιλική Μπράτσου.

 

Τόνισε πως οι Έλληνες πολίτες «Ζούμε σε απάνθρωπες συνθήκες, δεν υπάρχει κανέναν μέτρο ασφαλείας, το κράτος μάς αντιμετωπίζει σαν εχθρούς.

Εμείς θεωρούμε ότι όλα είναι πολιτική. Θέλουμε ο κόσμος να βγει μπροστά. Να είναι νοικοκύρης στον τόπο του», τόνισε

 

Αναφερόμενη στις εκλογές και μετεκλογικές συνεργασίες εξήγησε πως το ΚΚΕ δεν συνεργάζεται για πολύ συγκεκριμένους λόγους. «Δεν θεωρούμε ότι οι εκλογές είναι η μητέρα όλων των μαχών γιατί η δημοκρατία που έχουμε δεν είναι για όλους. Η δημοκρατία τους σταματάει στις πόρτες των εργοστασίων. Δεν είναι δημοκρατία να μην μπορούν οι φοιτητές να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στα Πανεπιστήμια», είπε.

 

Απέκλεισε κάθε σενάριο συνεργασίας με τα άλλα κόμματα για τον σχεδιασμό κυβέρνησης. «Ο κόσμος να έχει κριτήριο την ενίσχυση του ΚΚΕ για να δοθεί μεγαλύτερη φωνή στην αντιπολίτευση στην οποιαδήποτε κυβέρνηση προκύψει. Είμαστε υπέρ της απλής αναλογικής αλλά δεν θέλουμε να έχουμε σχέση με τα αναχώματα που θέλουν βάλουν τα άλλα κόμματα», είπε η. Μπράτσου.

 

Ακούστε όλη τη συνέντευξη στον KavalaNews 102,8