Την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εξασφάλισαν οι αθλητές του ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας Γιώργος Λαμπαδίτης και Πασχάλης Ιωάννου κατά τη διάρκεια των Προκριματικών αγώνων που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στην Θεσσαλονίκη.

 

Οι συγκεκριμένοι δύο αθλητές κατάφεραν να διακριθούν και να εξασφαλίσουν την πανηγυρική πρόκριση τους στους 16 καλύτερους από ολόκληρη την Ελλάδα, μεταξύ 500 αθλητών και αθλητριών που έλαβαν μέρος στους αγώνες από συνολικά 90 σωματεία.

 

Από την πλευρά του μάλιστα ο δάσκαλος του ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας και προπονητής της ΕΤΑΒΕ, Χάρης Παλτόγλου φανερά ικανοποιημένος από την πολύ μεγάλη επιτυχία των αθλητών Λαμπαδίτη και Ιωάννου στις δηλώσεις που έκανε υπογράμμισε μεταξύ των άλλων και τα εξής:

 

-«Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψω με λέξεις το συναίσθημα που δημιουργείτε μεταξύ αθλητή και προπονητή. Η προσπάθεια και ο καθημερινός αγώνας στις προπονήσεις, μια νίκη, μια ήττα, η διαχείριση της χαράς και της απογοήτευσης, ο κοινός στόχος είναι πράγματα που έχουμε την τύχη να τα ζούμε καθημερινά. Η αμοιβαία αφοσίωση και εμπιστοσύνη είναι δύο δεδομένα που κάνουν αυτή τη σχέση μοναδική και μας δίνουν δύναμη και κουράγιο για να κοιτάμε κατάματα την κάθε πρόκληση. Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά μου και η εκτίμηση που βλέπω στα μάτια τους είναι για μένα η πιο ανεκτίμητη ανταμοιβή».