Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Ορφέα Ελευθερούπολης για την αναμέτρηση με τον Αετό Οφρυνίου για την Α’ ΕΠΣ Καβάλας.

 

Ο Ορφέας αν και ευχαριστεί τη διοίκηση του Αετού για την φιλοξενία, αναφέρει χαρακτηριστικά “αλήθεια ο κ. Λαμπίδης τι τους ήθελε τους "φουσκωτούς", απειλήσαμε κάποιον και δεν το ξέρουμε;”

 

Επίσης ο σύλλογος έχει παράπονα για τη συμπεριφορά κάποιων φιλάθλων.

 

Αναλυτικά η διοίκηση του Ορφέα αναφέρει τα εξής:

 

“Η διοίκηση του συλλόγου, οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό Τιμ, ενημερώνει ότι χάθηκε ένα παιχνίδι αλλά όχι η πρώτη θέση.

 

Παραμένουμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, συνεχίζουμε και εκεί θα μείνουμε.

 

Υποσχόμαστε τους φιλάθλους μας, ότι το πρωτάθλημα είναι δικό μας. Είναι του Ορφέα.

 

Όσο για κάποιους που μιλάνε δεξιά και αριστερά για παρασκήνιο, θέλουμε να τους πούμε ότι εμείς δεν είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι να ασχολούμαστε όλη μέρα με αυτό.

 

Αυτό που κάνουμε το κάνουμε αφιλοκερδώς εδώ και 35 χρόνια, χωρίς να πληρωνόμαστε. Μόνο βάζουμε από την τσέπη μας, χρήματα.

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Αετού για τη φιλοξενία ( αλήθεια ο  κ. Λαμπίδης τι τους ήθελε τους "φουσκωτούς", απειλήσαμε κάποιον και δεν το ξέρουμε;). 

 

Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Αετού Οφρυνίου για το πάθος και την αγωνιστικότητα που είχαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

 

Παράλληλα θέλουμε να εκφράσουμε πολλά παράπονα για τη συμπεριφορά μερίδας φιλάθλων των γηπεδούχων οι οποίοι έβριζαν με χυδαίες φράσεις τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

 

Τέλος θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στο διαιτητή της αναμέτρησης καθώς και στους βοηθούς του.

 

Το πρωτάθλημα θέλει 4 αγωνιστικές ακόμη. Βεβαιώνουμε τους φιλάθλους μας που βρέθηκαν στο Οφρύνιο και μας συμπαραστάθηκαν ότι θα τα δώσουμε όλα για την 1η θέση.

 

Την Τετάρτη με την ΑΕΚ είναι ο πρώτος από τους τέσσερις τελικούς. Όλοι στο γήπεδο.”

 

Φωτογραφία από την επίσημη σελίδα του Ορφέα Ελευθερούπολης