Για την ενδεχόμενη συνεργασία των τριών υποψηφίων που προέρχονται από τη ΝΔ μίλησε στον KavalaNews 102,8 και η Αναστασία Ιωσηφίδου.

 

Παραδέχθηκε ότι η πρόταση για την διενέργεια δημοσκόπησης για να μετρηθούν οι δυνάμεις του κάθε προσώπου από τα τρία ήταν δική της.

 

Όπως είπε συμμετείχε στη συγκεκριμένη συνάντηση καθώς ο συνδυασμός είναι ταγμένος στην προοπτική συνεργασίας για να λυθούν τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Καβάλας.

Τόνισε ότι ήταν πάντα ανοιχτή σε οποιαδήποτε συνεργασία με την προϋπόθεση να ηγηθεί του συνδυασμού αυτός που θα δείξει ο κόσμος.

 

Ζητά ο ίδιος ο κόσμος να συνεργαστούμε για να είμαστε πιο χρήσιμοι για τους συνδημότες μας και να προχωρήσουμε στην αλλαγή της διοίκησης του δήμου. Αν συνεργαστούμε είναι σίγουρο ότι επιτύχουμε αυτή την αλλαγή που επιθυμούν οι Καβαλιώτες.

 

Δήλωσε πως είναι ανοιχτή σε όλες τις συνεργασίες με οποιαδήποτε παράταξη. «Το πραγματικό πρόβλημα που μας χωρίζει είναι το ποιος θα είναι ο επικεφαλής. Όλοι μας υποστηρίζουμε ότι καθένας από εμάς είναι ο πιο ικανός για να ηγηθεί. Ωστόσο αυτό θα φανεί από τη δημοσκόπηση από ικανό ασφαλές δείγμα μεταξύ των συνδημοτών μας που θα μας πουν ποιος θέλει να ηγηθεί.

 

Κανένας δεν αμφισβητεί την ικανότητα του κ. Χρυσανίδη αλλά από τότε που ήταν δήμαρχος έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα στην αυτοδιοίκηση. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία ποιος είναι ο καλύτερος. Το θέμα είναι το τι πιστεύει ο κόσμος. Θα πρέπει λοιπόν να υπάρξει μια συμφωνία κυρίων ότι αυτό που θα δείξει η δημοσκόπηση θα το σεβαστούμε όλοι μας. Όχι όποιον δεν τον συμφέρει να συνεχίσει αυτόνομη πορεία διότι τότε δεν θα έχει καμία αξία το όλο εγχείρημα»