Το ερώτημα εάν «παραμένει στα ψηφοδέλτια του κόμματος των Πάτσηδων ο καταδικασθείς για καταδολίευση», - όπως χαρακτηριστικά αναφέρει-, θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας "Documento" για τα χρέη του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης, Νίκου Παπαθανάση.

 

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου αναφέρει: «Ενώ χιλιάδες δανειολήπτες ζουν καθημερινά την αγωνία για την πρώτη κατοικίας τους και περιπέτειες με τις αλλεπάλληλες αυξήσεις στις δόσεις των δανείων τους, οι μπαταχτσήδες υπουργοί του κ. Μητσοτάκη προκαλούν με τα χρέη τους και κανείς δεν τους ζητάει να πληρώσουν.

 

Όπως αποκαλύπτει το Documento, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης κ. Παπαθανάσης, όχι μόνο χρωστά 1,45 εκ. ευρώ σε τράπεζα αλλά έχει καταδικαστεί πρωτόδικα για καταδολίευση δανειστών, διότι μεταβίβασε το σύνολο της ακίνητης περιουσίας του στη σύζυγο και στα παιδιά του, προκειμένου και να μην πληρώσει και να μη χάσει την περιουσία του».

 

Ακολούθως ρωτά:

 

-«Πώς γίνεται μετά τη δικαστική απόφαση να μην έχει γίνει καμία διαδικασία ούτε έφεσης αλλά ούτε και πλειστηριασμού ή κατάσχεσης;

 

-Τα χρέη του κ. Παπαθανάση παραμένουν στην τράπεζα ή έχουν πουληθεί σε fund και μάλιστα με εγγύηση του Δημοσίου;

 

-Το δάνειο του κ. Παπαθανάση παραμένει ως έχει ή κουρεύτηκε για να μην χάσει την περιουσία του;

 

Κλείνοντας απευθύνεται προς τον πρωθυπουργό ρωτώντας: «Θα κρατήσει στα ψηφοδέλτια του κόμματος των Πάτσηδων τον στρατηγικό κακοπληρωτή κ. Παπαθανάση;».

Πηγή: makthes.gr