Ένα μεγάλο αριθμό βιβλίων και CD μουσικήςδώρισε η σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου στο Μουσικό Σχολείο Καβάλας. Το μουσικό σχολείο για να την ευχαριστήσει δημιούργησε τη Μουσική βιβλιοθήκη «Σόνια Θεοδωρίδου». 

 

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Μουσικού σχολείου στην κα. Θεοδωρούδου

 

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Καβάλας εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στη διεθνούς φήμης υψίφωνο κα. Σόνια Θεοδωρίδου για τη δωρεά της στο Σχολείο μας.

 

Η διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη της για τη μουσική εκπαίδευση, δώρισε στο Σχολείο μας έναν μεγάλο αριθμό μουσικών βιβλίων και CDs, που οδήγησαν στη δημιουργία της Μουσικής βιβλιοθήκης «Σόνια Θεοδωρίδου», η οποία λειτουργεί στον χώρο του σχολείου μας https://gym-mous-kaval.kav.sch.gr/ και ένα τμήμα αυτής φιλοξενείται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη «Βασίλης Βασιλικός».

 

Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που είμαστε αποδέκτες μιας τόσο γενναιόδωρης προσφοράς, η οποία αποδεικνύει ότι βρίσκονται στο πλευρό μας άνθρωποι με ήθος, ευαισθησία και αγάπη για τη μουσική. Άνθρωποι που στηρίζουν το έργο μας και συμμερίζονται το όραμά μας για ένα σχολείο που, πέρα από τη γενική μόρφωση, αποσκοπεί και στην αισθητική καλλιέργεια των μαθητών του.

 

Ελπίζουμε η ευγενική αυτή δωρεά και το έμπρακτο ενδιαφέρον για το χώρο της μουσικής εκπαίδευσης να βρει άξιους μιμητές.

(δελτίο Τύπου Μουσικού Σχολείου Καβάλας)