Την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου αναμένεται στην Καβάλα ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα έχει επαφές με τοπικά στελέχη του κόμματος προκειμένου να προωθήσει την υποψηφιότητά του.

 

Είναι άγνωστο αν θα κάνει ομιλία. Μέχρι στιγμής πάντως, οι άλλοι δύο υποψήφιοι που βρέθηκαν στην πόλη, Άδωνις Γεωργιάδης και Απόστολος Τζιτζικώστας, απέφυγαν τις ομιλίες (με εξαίρεση μία του Τζιτζικώστα σε κλειστό κύκλο) και περιορίστηκαν σε δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ, εθιμοτυπικές επισκέψεις σε τοπικούς φορείς ή συζήτηση στο δρόμο με τον κόσμο.

 

Την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, λίγα μόλις 24ωρα πριν τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ, αναμένεται στην Καβάλα ο υποψήφιος πρόεδρος Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Ούτε αυτό το πρόγραμμα έχει οριστικοποιηθεί αν και πληροφορίες θέλουν τοπικά στελέχη της ΝΔ κι έναν «πυρήνα» μέσα στη ΝΟΔΕ να ετοιμάζει θερμή υποδοχή και να κάνει προετοιμασία για ομιλία.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μεϊμαράκης είχε προγραμματίσει επίσκεψη και ομιλία στην Καβάλα λίγες μέρες πριν τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, η οποία τελικά ματαιώθηκε.

 

Σύμφωνα πάντως με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Καβάλας της ΝΔ Κώστα Ευθυμιάδη, δεν υπάρχει για την ώρα κανένα οριστικοποιημένο πρόγραμμα επαφών των κ. Μητσοτάκη και Μεϊμαράκη στην Καβάλα, παρά μόνο η μέρα κατά την οποία θα βρεθούν στην πόλη.