Ο Νέστος Χρυσούπολης συνεχίζει την αντεπίθεση του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχοντας μέσα στο 2023 ένα αήττητο σερί με 4 νίκες και 4 ισοπαλίες.

 

Οι Χρυσουπουλιώτες επέστρεψαν πλέον και στην φυσική τους έδρα το ΔΑΚ Χρυσούπολης και με το σύνολο που έχουν χτίσει μπορεί να πει κάποιος πως είναι ένα από τα φαβορί για την παραμονή στην κατηγορία.

 

Μπορεί ο Νέστος να βρίσκεται ακόμη στη ζώνη υποβιβασμού, αλλά εάν συνεχίσει έτσι όπως παίζει μέσα στο 2023 και στη συνέχεια του πρωταθλήματος, τότε λογικά θα μπορέσει να πετύχει τον βασικό στόχο του για φέτος.

 

Ο σύλλογος δεν επαναπαύεται παρόλα αυτά και συνεχίζει να δείχνει πως θέλει να χτίσει ισχυρή ομάδα και για την επόμενη σεζόν και απέκτησε και τον πλάγιο οπισθοφύλακα Ηλία Πολίμο.

 

Ο Πολίμος είναι 27 ετών και αγωνίζεται και ως δεξιός και ως αριστερός μπακ, και τελευταία ομάδα του ήταν η Ηλιούπολη στη Super League 2. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και στους Ιωνικό, Πανθρακικό, Ξάνθη, Νίκη Βόλου, Παναχαϊκή και Πανιώνιο.

 

Την περίοδο 2012-2013 είχε φορέσει και τη φανέλα της Κ21 της αγγλικής Νότιγχαμ Φόρεστ. 

 

Ο Πολίμος έχει δικαίωμα συμμετοχής με τη φανέλα του Νέστου από τις 5 Μαρτίου και ύστερα, καθώς ήταν μέχρι πρότινος επαγγελματίας παίκτης με την Ηλιούπολη.