Σοκάρουν οι εικόνες που δίνει στη δημοσιότητα το φιλοζωϊκό σωματείο «Ο Αίσωπος» από το δημοτικό κυνοκομείο της Καβάλας.

 

Στις φωτογραφίες τα ζώα φαίνονται παρατημένα μέσα στις ακαθαρσίες.

 

Ο Σύλλογος απαντά στις δηλώσεις του αντιδημάρχου Απόστολου Μουμτσάκη και στα όσα είπε μετά τις καταγγελίες της εκπροσώπου του φιλοζωικού σωματείου Αίσωπος για τις συνθήκες περισυλλογής, φροντίδας και κράτησης των ζώων. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο όσα καταλογίζονται στον Δήμο από τον "Αίσωπο" είναι ψέματα.

 

Μάλιστα δήλωσε πως τα μέλη του συλλόγου δεν βοηθάνε την υπηρεσία να κάνει τη δουλειά της προκειμένου να στειρώσει και να εμβολιάσει τα αδέσποτα ζώα. "Την ώρα λοιπόν δεν βοηθάνε καθόλου και παράλληλα κάνουν και πολλή φασαρία έτσι ώστε να ξυπνήσουν τα ζώα και να μην μπορέσουμε να τα πιάσουμε"  δήλωσε ο κ. Μουμτσάκης. 

 

Ο "Αίσωπος" προς απάντηση έδωσε εικόνες από το δημοτικό κυνοκομείο στη δημοσιότητα τις οποίες συνοδεύει με το παρακάτω κείμενο:

 

Προσωρινή απάντηση του σωματείου μας στις δηλώσεις του αντιδημάρχου κ. Μουμτσάκη, αρμόδιο για τα αδέσποτα.

 

Χρησιμοποιούμε τη λέξη προσωρινή γιατί αυτή τη στιγμή  προτεραιότητά μας είναι η διοργάνωση και η επίτευξη των δωρεάν στειρώσεων που θα γίνουν αυτόν το μήνα από το σωματείο μας σε  συνεργασία με το δήμο Καβάλας και  την διεθνή οργάνωση Vets in action!

 

Στειρώσεις που δώσαμε μεγάλο αγώνα σαν σωματείο για να γίνονται και μάλιστα να γίνονται και δύο φορές το χρόνο!!!

 

Γιατί εμείς έτσι, με πράξεις, δηλώνουμε τη στήριξή μας τον Δήμο (αν και εθελοντές ....), και όχι με δηλώσεις εντυπωσιασμού και μόνο στα ΜΜΕ στειρώνοντας τουλάχιστον 300 ζώα το χρόνο !!!!

 

Ζώα τα οποία θα έπρεπε να επωμιστεί την ευθύνη τους ο δήμος......

 

Σας παραθέτουμε λοιπόν για αρχή κάποιος φωτογραφίες  με ζώα και ζητάμε να μας απαντήσουν από το δήμο ΑΝ... αναγνωρίζουν τα μέρη στα οποία έχουν τραβηχτεί αυτές οι  φωτογραφίες.

 

Και τι βλέπουν σε αυτές τις φωτογραφίες;

 

Αυτό για αρχή γιατί έτσι σιγά-σιγά θα βγάλουμε στο φως ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα ....Γιατί?????

 

Ουδέν κρυπτόν υπό το φως του ηλίου !!!!!!