Την Κυριακή (05/02) ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Ν. Καβάλας «Γλυκιά Αγκαλιά», διοργάνωσε με επιτυχία την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Τα μέλη είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να ενημερωθούν μαζί μετά από δύο χρόνια περιοριστικών μέτρων.

 

Σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει τα εξής:

 

Την Κυριακή, 5/02/2023, στα γραφεία του Συλλόγου μας, στο Πολυκέντρο του Αγίου Λουκά, ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Ν. Καβάλας «Γλυκιά Αγκαλιά», διοργάνωσε με επιτυχία την εκδήλωση για την κοπή της

πρωτοχρονιάτικης πίτας. 

 

Την εκδήλωση άνοιξε και απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος του Συλλόγου, κος Καλφόπουλος Φώτης, ο οποίος με ιδιαίτερη χαρά χαιρέτισε τα μέλη του αναφέροντας «πως μετά από 2 χρόνια περιοριστικών μέτρων, είναι εφικτό πια να συγκεντρωθούμε όλοι μαζί και να ενημερωθούμε χωρίς τον φόβο του κορονοϊού».

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης πολλοί εκλεκτοί καλεσμένοι από την Πολιτική και Δημοτική Αρχή, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό. Ανάμεσά τους ο Δήμαρχος της πόλης, κος Μουριάδης Θόδωρος, ο κος Αντωνιάδης Κώστας,

Αναπληρωτής Περιφερειάρχης, ο κος Γρανάς Αρχέλαος, Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, η κα Γαϊτανίδου Αθανασία, Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, η κα Σιδηροπούλου Μάλαμα, Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης, ο κος Δημητριάδης Ανέστης, Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη και Προσχολική Αγωγή» του Δήμου Καβάλας, ο κος Παπουτσής Δημήτρης, πρώην Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Καβάλας καθώς και ο κος

Κρεμμύδας Μάκης, Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑΜΕΑ Ν. Καβάλας.

 

Αφού κόπηκε η πίτα και δόθηκε το φλουρί στον τυχερό, βραβεύτηκαν τα παιδιά που αρίστευσαν κατά το σχολικό έτος 2021-2022 αλλά και τα παιδιά που εισήχθησαν στην Ανώτατη Εκπαίδευση. 

 

Επίσης, ιδιαίτερη ευχαριστία με βράβευση για το κοινωνικό έργο της, απονεμήθηκε στην κα Γκουλούση Κορίνα, Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου «Νέστος», η οποία δώρισε στον Σύλλογο τα έσοδα που προέκυψαν από την πώληση των έργων από την έκθεση ζωγραφικής που πραγματοποίησε στις 19-22/1 στην Αίθουσα της Μεγάλης Λέσχης.

 

Τέλος, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ομιλία του κου Τούρτα Ιωάννη, Ειδικού Παθολόγου-Μετεκπαιδευθεί στην Διαβητολογία, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα για τις νέες τεχνολογίες στο Διαβήτη.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ, κ. Ανέστη Δημητριάδη, για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας για την υλοποίηση της εκδήλωσης όπως επίσης και τον κο Βουλγαρίδη Βασίλη, Διευθυντή του ΙΕΚ της ΔΥΠΑ Καβάλας, τον Ηλία Λαζαρίδη και τον Βασίλη Συμιτλιώτη από το Τμήμα Μαγειρικής- Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ όπως και τους σπουδαστές του τμήματος που μας προμήθευσαν με την πρωτοχρονιάτικη πίτα και με ποικιλία κερασμάτων και γλυκισμάτων. 

 

Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και μας τίμησαν με την παρουσία τους.”