Ένας από τους σημαντικότερους υπεύθυνους της ασφάλειας του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, ήταν αυτός που πήγε στο τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας απαιτώντας να παραλάβει τις καταθέσεις για την υπόθεση των ναρκωτικών στην οποία φαίνεται να εμπλέκεται ο γιος του υπουργού, όπως αναφέρει το Mega.

 

Ο έλεγχος των τεσσάρων νεαρών, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, έλαβε χώρα σε ερημική πλατεία στην περιοχή Ψαλίδι στο Μαρούσι, στην οποία υπήρχε συχνή παρουσία νεαρών που διακινούσαν ναρκωτικά με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να απευθύνουν έκκληση στην αστυνομία για τακτική αστυνόμευση.

 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ υπάρχει και πέμπτος μάρτυρας που μπορεί να καταθέσει το τι συνέβη εκείνη την ημέρα. Μάλιστα φαίνεται ότι ο επόπτης της αστυνομίας που μετέβη στο σημείο του ελέγχου είναι αυτός που έστειλε τις φωτογραφίες με τις ναρκωτικές ουσίες και από το σύστημα των ηλεκτρονικών υπολογιστών, όπου φαίνονται τα ονόματα των ελεγχθέντων.

 

Υπενθυμίζεται ότι ένας εκ των τεσσάρων φέρεται να είναι στενό συγγενικό πρόσωπο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου.

Πηγή: makthes.gr