Σε μια κατάμεστη αίθουσα, στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 22 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Kourtidis Group και της μεγάλης κτηματομεσιτικής της εταιρείας RE/MAX Choice.

 

Η διοίκηση της Kourtidis Group, οι Regional Directors της RE/MAX Greece Χρήστος και Στέλιος Σαμολαδάς, το προσωπικό όλων των εταιρειών του ομίλου και των 6 γραφείων της RE/MAX Choice (σε Παραλία Οφρυνίου, Καβάλα, Ν. Ηρακλείτσα, Σέρρες, Δράμα και Θάσο) καθώς και εκλεκτοί συνεργάτες παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για τον εορτασμό της νέας χρονιάς.

 

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με μία ανασκόπηση του 2022, με όλες τις στιγμές που ξεχώρισαν και το έκαναν μοναδικό. Ο πρόεδρος της Kourtidis Group - Broker/Owner της RE/MAX Choice Νίκος Κουρτίδης και η αντιπρόεδρος - Broker/Owner της RE/MAX Choice Κωνσταντίνα Δημητρόβα καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους και έδωσαν τις ευχές τους για το νέο έτος.

 

Χαιρετισμό απηύθυνε συγκινημένη και η Κλεονίκη Γαβριηλίδου, επικεφαλής του νομικού τμήματος του ομίλου. Ακολούθησαν σημαντικές βραβεύσεις για όλα όσα κατόρθωσαν οι agents και οι team leaders της RE/MAX Choice σε Ελλάδα και Ευρώπη αλλά και ο όμιλος γενικότερα.

 

Σε κλίμα χαράς και υπερηφάνειας πραγματοποιήθηκαν και τρεις πολύ σημαντικές ανακοινώσεις. Η RE/MAX Europe επέλεξε την RE/MAX Choice και τον πρόεδρο του ομίλου ως τον Ambassador της στην Ελλάδα για την επόμενη διετία 2023 - 2024. «Δέχτηκα με χαρά την πρόσκληση στο πρόγραμμα των πρεσβευτών της RE/MAX, αυτή την τόσο τιμητική διάκριση. Θέλω να εκπροσωπήσω την περιοχή μας με όλες μου τις δυνάμεις», δήλωσε ο κ. Κουρτίδης.

 

Ταυτόχρονα, μια ομάδα agents της RE/MAX Choice διακρίθηκε παγκοσμίως και κατέκτησε ένα σπουδαίο βραβείο, που για πρώτη φορά κερδίζει μια ομάδα στην Ελλάδα. Ο Γιάννης Ζέρβας, η Λίνα Μπίκου και η Γιάννα Γιάνεβα από την Team Kariani, μετά από μία απολύτως επιτυχημένη χρονιά, κέρδισαν το Titan Club Award.

 

Επιπλέον, οι μεγάλες επιτυχίες συνεχίστηκαν και σε επίπεδο γραφείων. Ανακοινώθηκε λοιπόν πως σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα της RE/MAX Greece, το Γραφείο της RE/MAX Choice στην Παραλία Οφρυνίου είναι το νούμερο 1 σε παραγωγή για το 2022 στην Ελλάδα και το Γραφείο της Καβάλας είναι νούμερο 3.

 

Με την ευχή να συνεχιστεί αυτή η επιτυχημένη πορεία και το νέο έτος η διοίκηση έθεσε τους στόχους της για το ’23.

 

Στη συνέχεια, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους καλεσμένους. Ο Αλέξανδρος Χαριζάνης και ο Γιώργος Βαβούρας έδωσαν μια μοναδική παράσταση stand up comedy με αυτοσχεδιαστικά στοιχεία, χαρίζοντας γέλιο σε όλους. Τέλος, πραγματοποιήθηκε η εθιμοτυπική κοπή της πίτας και η εκδήλωση έκλεισε με μουσική και χορό.

 

(δελτίο Τύπου - Kourtidis Group)