Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε το Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ/Κιν. Αλλαγής Καβάλας την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 στα πλαίσια πολιτικής εκδήλωσης της Νομαρχιακής του Επιτροπής.

 

Σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

 

Με πλήρη επιτυχία στέφθηκε η σημερινή (15.01.2023) πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ./Κιν.αλ. Καβάλας, την οποία πλαισίωσαν με τις ομιλίες και πολιτικές τους τοποθετήσεις οι Παναγιώτης Βλάχος, Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, και η Ολυμπία Αποστόλου, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, αμφότεροι πρόσωπα από τη «νέα γενιά» στελεχών της παράταξης μας.

 

Σε μια αίθουσα γεμάτη από φίλους και μέλη της παράταξης μας, οι ομιλητές έδωσαν τον «τόνο» και ανέλυσαν τις θέσεις του κόμματος σε θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία και την πολιτική σκηνή της χώρας.

 

Ξεχωριστή αναφορά δε έγινε και στο πρόσφατο υποτιμητικό «πέρασμα» του Πρωθυπουργού από την περιοχή της Καβάλας, στην οποία ήρθε και έφυγε σαν «κυνηγημένος» και στην απουσία, σε κεντρικό επίπεδο, αναπτυξιακού σχεδίου για την περιοχή μας.

 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας για την παράταξη μας, από το Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ./Κιν.αλ. Καβάλας κ. Κωνσταντίνο – Κάρολο Παπαδόπουλο, ο οποίος, λαμβάνοντας το λόγο, ενημέρωσε τους φίλους και τα παρευρισκόμενα μέλη, ότι το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλες πολιτικές εκδηλώσεις με την παρουσία και πάλι νέων στελεχών του κόμματος μας, αλλά και για την πιθανή έλευση του Προέδρου μας στην περιοχή της Καβάλας.

 

(δελτίο Τύπου Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ/Κιν. Αλλαγής)