Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Learning - Βίλλυ Κονδυλίδου στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης, με διοργανωτή το Σωματείο Φίλοι Παιδόπολης “Άγιος Γεώργιος” Καβάλας θα παρουσιάσει την Δευτέρα στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 19.00 στο θέατρο «ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΒΑΛΑΚΟΥ» τη θεατρική παράσταση: “Ο μάγος του Οζ”.

 

Ηθοποιοί είναι οι μαθητές του Διδακτηρίου μας και η σκηνοθεσία είναι των καθηγητριών Παναγιωτοπούλου Σταυρούλας, Ναλμπάντη Ελένης υπό την επίβλεψη της κας. Κονδυλίδου Βίλλυ.

 

Το έργο θα είναι αγγλόφωνο και μετάφραση του θα υπάρχει στο πρόγραμμα εισόδου. Πριν από τις σκηνές του έργου θα υπάρχει αφήγηση της σκηνής στην Αγγλική και στην Ελληνική Γλώσσα.

 

Με στόχο μια τέλεια παράσταση, δόθηκε η πρέπουσα σημασία και προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Κοστούμια, φωτισμό, ήχο και εναλλασσόμενα σκηνικά.

 

Και επειδή τίποτα δεν ολοκληρώνεται, αν δεν υπάρχει και το κοινωνικό στοιχείο, κάνουμε γνωστό πως όλα τα έσοδα από τις προσκλήσεις ( τιμή πρόσκλησης 5 ευρώ) θα διατεθούν για τους σκοπούς του Σωματείου Φίλοι Παιδόπολης “Αγιος Γεώργιος” Καβάλας.

 

Η παρουσία σας θα είναι τιμή για όλους μας.

 

(δελτίο Τύπου)