Μετά από καταδίωξη αυτοκινήτου Ι.Χ.Ε με μη νόμιμους μετανάστες, από αστυνομικούς της Καβάλας, το όχημα ανετράπη με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των επιβαινόντων.

 

Ανακοίνωση της αστυνομίας:

 

Το βράδυ της Τρίτης στην Παλαιά Εθνική οδό Καβάλας – Ξάνθης (πλησίον του οικισμού Λεύκης), αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν τον αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

 

Σημειώνεται ότι ο οδηγός του οχήματος μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Τελικά το όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των επιβαινόντων και τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο Καβάλας όπου και νοσηλεύονται.

 

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών και Ιάσμου Ροδόπης και το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.