Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του τρίχρονου αγοριού που χθες το μεσημέρι χάθηκε με τη γιαγιά του στο Παγγαίο.

 

Το αγόρι είχε πάει με τη μητέρα του και τη γιαγιά του από το πρωί στο δασικό χωριό στο Παγγαίο για λόγους αναψυχής.

 

Ωστόσο το απόγευμα σήμανε συναγερμός στην αστυνομία όταν δηλώθηκε από τη μητέρα ότι παιδί είχε χαθεί σε δασική περιοχή.

 

Περίπου στις 11 το βράδυ η Αστυνομία με τη βοήθεια των εθελοντών εντόπισε αρχικά τη γιαγιά η οποία διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας. Στη συνέχεια εντοπίστηκε το παιδάκι. Ακούστηκε το κλάμα του μέσα στο δάσος το οποίο οδήγησε στο να το εντοπίσουν.

 

Εκ των υστέρων αποδείχθηκε ότι η μητέρα είχε απομακρύνει το παιδί από τον Γερμανό πατέρα του ο οποίος έχει την επιμέλεια και το πήγε βόλτα στο Παγγαίο.

 

Της ασκήθηκε δίωξη για αρπαγή ανηλίκου και η μητέρα συνελήφθη.

 

Συγκεκριμένα το δελτίο Τύπο αναφέρει:

 

Εντοπίστηκε ανήλικο αγόρι που είχε χαθεί στην ορεινή περιοχή του Παγγαίου Καβάλας

 

Χθες (5-12-2022) το βράδυ, σε δασική περιοχή του Παγγαίου Καβάλας κατόπιν άμεσης κινητοποίησης και συνεργασίας αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας και εθελοντών, εντοπίσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας ανήλικο αγόρι τριών ετών, το οποίο είχε χαθεί λίγες ώρες νωρίτερα και αναζητούνταν από την ημεδαπή μητέρα του, με την οποία φέρεται να είχαν μεταβεί στην εν λόγω περιοχή πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας για λόγους αναψυχής.

 

Όπως εξακριβώθηκε το παιδί ήταν καλά στην υγεία του, πλην όμως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας για παροχή πρώτων βοηθειών.

 

Σημειώνεται ότι, η μητέρα του ανήλικου συνελήφθη για αρπαγή ανηλίκου, καθώς σε προγενέστερο χρόνο είχε υποβληθεί σε βάρος της σχετική έγκληση από τον εν διαστάσει σύζυγό της, ο οποίος -σύμφωνα με σχετικές δικαστικές αποφάσεις-έχει την επιμέλεια του παιδιού.

 

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Παγγαίου.