γράφει ο
Αποστόλης Μπαμπατζίκος
Την Κυριακή (4/12) ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣ Καβάλας.
1ος όμιλος
Την Κυριακή ο Άρης Ζυγού υποδέχθηκε την Ασπίδα Πολυστύλου με τους φιλοξενούμενους να νικούν με το εντυπωσιακό 0-6. Τα τέρματα για το Πολύστυλο πέτυχαν οι Γιώργος Αποστολακάκης (δύο γκολ), Αντώνης Πουλής (δύο γκολ), Σάκης Βαμβακίδης και Καραμπασίδης.
Ο ΑΣ Παγγαίο υποδέχθηκε τον Μ.Α Φιλίππων, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με 2-3. Το Παγγαίο προηγήθηκε με τον Κυριάκο Προβατίδη, οι Φίλιπποι όμως γύρισαν το ματς σε 1-2 με γκολ από τους Σταμόπουλο και Τσαταλιά. Ο Κωνσταντίνος Μπαλίου έκανε το 2-2, με τον Τσαταλιά όμως να σκοράρει ξανά και να γράφει το τελικό 2-3.
Ο Ορφέας Ελευθερούπολης Β’ αναδείχθηκε ισόπαλος με 0-0 με τη Δόξα Αμυγδαλεώνα.
Το Σάββατο ο Κεραυνός Κρηνίδων νίκησε με 3-2 την Ένωση Παγγαιϊκού Δρυάδος. Στο 10’ ο Ξηντάρας έκανε το 1-0, με τον Τσέχου να κάνει το 1-1 στο 25’. Ο Σπυρίδης στο 33’ και ο Ρέμπας στο 53’ έβαλαν μπροστά με 3-1 τον Κεραυνό, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο τελικό 3-2 με πέναλτι του Ιωαννίδη στο 75’.
Ο Μακεδονικός Αμισιανών επικράτησε με 1-2 με ανατροπή επί της ΑΕ Πιερέων. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Δημήτρη Βατζόλη, με τον Ραφαήλ Προβατίδη να κάνει το 1-1 πριν το ημίχρονο με μακρινό σουτ. Το τελικό 1-2 έγραψε στο δεύτερο μέρος ο Αναχωρλής.
Αποτελέσματα 6ης αγωνιστικής
Κεραυνός Κρηνίδων - Ένωση Παγγαιϊκού Δρυάδος 3-2
ΑΕ Πιερέων - Μακεδονικός Αμισιανών 1-2
Άρης Ζυγού-Ασπίδα Πολυστύλου 0-6
Ορφέας Ελευθερούπολης Β’- Δόξα Αμυγδαλεώνα 0-0
ΑΣ Παγγαίο - Μ.Α. Φιλίππων 2-3
Βαθμολογία
Μακεδονικός Αμισιανών 16 (13-6)
Μ.Α Φιλίππων 14 (15-5)
Δόξα Αμυγδαλεώνα 13 (11-4)
ΑΣ Παγγαίο 12 (14-9)
Κεραυνός Κρηνίδων 10 (9-7)
Ασπίς Πολυστύλου 9 (15-8)
Ένωση Παγγαιϊκού Δρυάδος 6 (11-18)
Ορφέας Ελευθερούπολης Β’ 2* (6-10)
ΑΕ Πιερέων 1 (6-21)
Άρης Ζυγού 0* (3-15)
*παιχνίδι λιγότερο
Επόμενη αγωνιστική (7η, 10-11/12)
Δόξα Αμυγδαλεώνα - ΑΣ Παγγαίο
ΑΕ Πιερέων - Ορφέας Ελευθερούπολης Β’
Ένωση Παγγαιϊκού Δρυάδος - Ασπίδα Πολυστύλου
Μ.Α. Φιλίππων - Άρης Ζυγού
Μακεδονικός Αμισιανών - Κεραυνός Κρηνίδων
2ος όμιλος
Στον 2ο όμιλο όλες οι αναμετρήσεις διεξήχθησαν την Κυριακή (3/12).
Η Καβάλα 2004 υποδέχθηκε τον Θεαγένη Θάσου, με τους φιλοξενούμενους να νικούν με 0-1 με γκολ του Κουμαρτζάκη στο 27’. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν αρκετές φάσεις αλλά μόνο μία φορά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.
Ο Κεραυνός Καλλιράχης αν και προηγήθηκε απέναντι στον Ηρακλή Καβάλας, ηττήθηκε με 1-2. Το σκορ άνοιξε για την Καλλιράχη ο Αβντίου, με τον Ηρακλή να κάνει την ανατροπή με τους Τάρη και Σπυριάδη. Σημαντική νίκη για τους φιλοξενούμενους που τους ανεβάζει στην κορυφή, σε ένα παιχνίδι που είχαν πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών.
Ο Ναζιανζός Ν. Καρβάλης υποδέχθηκε τον Άρη Πρίνου, με τους φιλοξενούμενους να νικούν με 1-2 με ανατροπή. Ο Πρίνος έμεινε με 10 παίκτες στο 30’, με την Καρβάλη να ανοίγει το σκορ στο 50’ με το Τζάρντο. Ο Μαυρίδης έκανε το 1-1 για τον Άρη, ενώ το τελικό 1-2 έγραψε ο Ερβίς Μπούικου στο 92’. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για το γκολ της ισοφάρισης και τονίζουν ότι υπήρχε οφσάιντ στη φάση.
O Πανιώνιος Ξεριά αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με τον ΠΑΟΚ Καβάλας.
Ο Μακεδονικός Αγιάσματος επικράτησε με 3-0 άνευ αγώνα επί του Αίαντα Παναγίας που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.
Αποτελέσματα 6ης αγωνιστικής
Πανιώνιος Ξεριά - ΠΑΟΚ Καβάλας 1-1
Καβάλα 2004 - Θεαγένης Θάσου 0-1
Κεραυνός Καλλιράχης - Ηρακλής Καβάλας 1-2
Ναζιανζός N. Καρβάλης - Άρης Πρίνου 1-2
Μακεδονικός Αγιάσματος - Αίας Παναγίας 3-0 α.α.
Βαθμολογία
Ηρακλής Καβάλας 13 (12-6)
ΠΑΟΚ Καβάλας 12 (14-6)
Μακεδονικός Αγιάσματος 12* (15-4)
Θεαγένης 11 (9-11)
Άρης Πρίνου 9 (13-13)
Ναζιανζός Ν. Καρβάλης 7 (14-7)
Κεραυνός Καλλιράχης 7 (7-6)
Πανιώνιος Ξεριά 7 (8-16)
Καβάλα 2004 4* (3-7)
Αίας Παναγίας - (αποχώρησε)
*παιχνίδι λιγότερο
Επόμενη αγωνιστική (7η, 10-11/12)
ΠΑΟΚ Καβάλας - Ναζιανζός Ν. Καρβάλης
Μακεδονικός Αγιάσματος - Πανιώνιος Ξεριά
Θεαγένης Θάσου - Ηρακλής Καβάλας
Άρης Πρίνου - Κεραυνός Καλλιράχης
Αίας Παναγίας - Καβάλα 2004