Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει τα μέλη του ότι προχωρά στην υπογραφή συνεργασίας με το Ελληνο -Σερβικό Επιμελητήριο Ελλάδας στα πλαίσια προώθησης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της περιοχής και την προώθηση των τοπικών προϊόντων.

Η συνεργασία προβλέπει την αναζήτηση εμπορικών συνεργατών, την διοργάνωση επιχειρηματικών αποστολών, εμπορικών εκθέσεων, σεμιναρίων και άλλων ενημερωτικών εκδηλώσεων, την συμμετοχή σε Επιχειρηματικές Συναντήσεις, την προώθηση τοπικών προϊόντων στη Σερβία, Μεταφραστικές Υπηρεσίες, WEB προβολή, Προώθηση διαφημιστικού υλικού σε συνεργαζόμενους φορείς σε Ελλάδα και Σερβία, διάθεση χώρων για συνεδριάσεις και Β2Β συναντήσεις.

Ενημερώνουμε ακόμη ότι την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 19.00, το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Δράμας θα υποδεχθεί τον Γενικό Πρόξενο της Σερβίας στην Θεσσαλονίκη κ. Sinisa Pavic, τον Πρόεδρο του Ελληνο-Σερβικού Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνο Γεωργάκο και τον Γενικό Γραμματέα κ. Bane Prelevic, για την επίσημη υπογραφή της συμφωνίας και την ενημέρωση των μελών του φορέα μας. Καλούνται τα μέλη μας και όσοι ενδιαφέρονται, να παρευρεθούν στην συνεδρίαση.

Για το Επιμελητήριο Δράμας

Ο Πρόεδρος

Στέφανος Α. Γεωργιάδης