Προς

Τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θάσου

Τον κ. Δήμαρχο

Τους Δημοτικούς Συμβούλους

 

Μας γέμισε υπερηφάνεια φέτος το καλοκαίρι ο Σύλλογος Πυρασφάλειας Ποταμιάς Θάσου με την δραστικότητα που επέδειξε κατά την πυρκαγιά στην Ποταμιά.

 

Λειτούργησε παραδειγματικά επιτυγχάνονοντας την άμεση κινητοποίηση των εθελοντών πυροσβεστών μελών του συλλόγου, την μαζική συμμετοχή και οργάνωση του κόσμου αλλά και την  αποτελεσματικότητα κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς στο δάσος της Ποταμιάς.

 

Αυτό που λέμε εμείς “ο λαός σώζει τον λαό” το είδαμε στην πράξη με την μαζική, αυθόρμητη αλλά και πολύ καλά οργανωμένη νεολαία που έδωσε δυναμικά το παρόν στην κατάσβεση, σπάζοντας στην πράξη και την αντιδραστική αντίληψη που θέλει την νεολαία μας σήμερα νωχελική και αδιάφορη. Ζητάμε από την δημοτική αρχή

 

  • Να προχωρήσει σε γενναία χρηματοδότηση του Συλλόγου Πυρασφάλειας Ποταμιάς Θάσου με αγορά εξοπλισμού, που θα ενισχύσει την υλικοτεχνική του υποδομή για την κατάσβεση των πυρκαγιών.

 

  • Να προχωρήσει σε πρόγραμμα επιμορφωτικών σεμιναρίων που θα ενισχύσει τη γνώση της κατάσβεσης.

 

  • Να έρθει σε άμεση επαφή με τη διοίκηση του συλλόγου και να συζητήσει μαζί τους για τιςανάγκες και τα σχέδια των εθελοντών πυροσβεστών της Ποταμιάς Θάσου.

 

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Χρυσάφης Νικόλαος

Κυριατζίδου-Παναρέτου Χαρίκλεια

Λαμπρινίδης Λάμπρος 

 

(δελτίο Τύπου)