Η νεαρή τενίστρια Ελένη Χατζηαβραάμ είχε μία ακόμη διάκριση, καθώς μπήκε στην πρώτη τετράδα των masters στην Ελλάδα στις ηλικίες κάτω των 14.

 

Ανακοίνωση:

 

Γλυκά κλείνει την επιτυχημένη της αγωνιστική χρονιά η Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια της Αντισφαίρισης και μέλος της Εθνικής Ελλάδος U14 Ελένη Χατζηαβρααάμ.

 

Η αθλήτρια του Α Ο.Α. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ και του " Karaproimos Coaching Team" μετά από μια εξαντλητική αγωνιστική χρονιά γεμάτη από Εθνικούς και Ευρωπαϊκούς τίτλους που την κατατάσσουν μέσα στις τρεις (3) πρώτες αθλήτριες στην Ελλάδα στα U14, διεκδίκησε τον τίτλο και ένα από τα κορυφαία Ελληνικά τουρνουά τα "masters junior 2022" στην κατηγορία U14 ανάμεσα στις οκτώ κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες στα junior παλεύοντας μέχρι τέλους και χάνοντας την είσοδό της στα τελικά με 2-1 σετ, φτάνοντας τελικά μέχρι την 4άδα της διοργάνωσης.

 

Μια απίστευτα παραγωγική χρονιά για την Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το αθλητικό παρόν και υπόβαθρο της Αντισφαίρισης στην πόλης της και βάζει γερά θεμέλια για το μέλλον!