Μία ακόμη επιτυχία για το Νίκο Χατζηαβραάμ που αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής του 2022 στην κατηγορία junior κάτω των 16.

 

Ανακοίνωση:

 

Ο "master" των "masters", ο κορυφαίος αθλητής τένις για το 2022 στην κατηγορία των junior U16 είναι Καβαλιώτης!!!

 

Είναι ο δικός μας Νικόλαος Χατζηαβραάμ, ανήκει στον Α.Ο.Α. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, προπονείται κάτω από τις οδηγίες ενός πολύπειρου προπονητικού επιτελείου, του "KARAPROIMOS COACHING TEAM" και κατέκτησε την 1η θέση στο σημαντικότερο Ελληνικό τίτλο του μέχρι τώρα αυτό του "master" junior U16 στο κορυφαίο τουρνουά της Αντισφαίρισης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και στον ιστορικό Όμιλο Αθηνών στις 18-21/11/2022 όπου πήραν μέρος οι οκτώ (8) πρώτοι ανα κατηγορία, με βάση την βαθμολογία  στην Ελληνική κατάταξη, αθλητές φτάνοντας στην κορυφή και κατακτώντας το τουρνουά "αήττητος" τόσο στη φάση των ομίλων όσο και στα νοκ άουτ παιχνίδια.

 

Στον 1ο γύρο επικράτησε του Καταπόδη Γεωργίου αθλητή  του Α.Ο.Α. ΠΑΤΡΩΝ με 7-5, 6-3

 

Στον 2ο γύρο επικράτησε με ανατροπή στα τρία(3) σετ, του Σακκά Ιωάννη Α.Σ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ με 3-6, 6-2, 6-1, όπου ήταν και το μοναδικό χαμένο σετ όλης της διαδρομής μέχρι τον τελικό.

 

Στον 3ο γύρο και ημιτελικά επικράτησε του Στέφανου Πουρναρόπουλου του Ο.Α. Θεσ/νίκης μετά από καταπληκτικό αγώνα 6-4, 6-4 για να φτάσει στον τελικό όπου μη αφήνοντας περιθώρια αμφισβήτησης επικράτησε του  Καρπούζα Κωνστ/νου του Α.Ο.Μαγνησίας με σκορ 6-1, 6-2!

 

Μια καταπληκτική χρονιά για τον Καβαλιώτη πρωταθλητή κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, βρίσκοντας τον  μέσα στην 1η 6άδα των καλύτερων αθλητών της αντισφαίρισης U16 αφήνοντας πολλές και καλύτερες υποσχέσεις για το μέλλον.

 

(δελτίο Τύπου)