Από τον Μανώλη Φρατζεσκάκη και την Βάσω Παπουτσή Μήττα, μεταξύ άλλων, συνοδευόταν ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, στην επίσκεψή του στην Καβάλα.

 

Ο κ. Γεωργιάδης στις 2 περίπου το μεσημέρι συνάντησε στο δημαρχείο την δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα. Παρούσα στις συναντήσεις, εκτός των άλλων, ήταν και η πρόεδρος της Δημωφέλειας Αναστασία Ιωσηφίδου που φέρεται να είναι μεταξύ των υποστηρικτών του Άδωνι Γεωργιάδη.

 

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ μετέβη επίσης στη Νομαρχία όπου συνάντησε τον αντιπεριφερειάρχη Θόδωρο Μαρκόπουλο.

 

Σύμφωνα με το υπόλοιπο πρόγραμμα επαφών του, ο κ. Γεωργιάδης θα γευματίσει με υποστηρικτές του το μεσημέρι και προς το απόγευμα θα περιοδεύσει στην αγορά της Καβάλας.

 

Στις 7 είναι προγραμματισμένη στα γραφεία της ΝΟΔΕ η συνέντευξη Τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ.

 

Η επίσκεψη Γεωργιάδη στην Καβάλα θα είναι τελικά διήμερη καθώς ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ θα διανυκτερεύσει, σε μια προσπάθεια να συναντήσει το πρωί της Τετάρτης τον μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου Προκόπιο. Ωστόσο το ραντεβού δεν έχει ακόμη κλειστεί.

 

Προγραμματίστηκε ωστόσο συνάντηση του κ. Γεωργιάδη (ο οποίος διετέλεσε και υπουργός Υγείας) με τον διοικητή του νοσοκομείου Καβάλας Χρήστο Κοπατσάρη