Ο 14χρονος αδελφός του 17χρονου που βρέθηκε νεκρός χθες στη Μάνδρα Αττικής με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, είναι ο δράστης του φονικού, καθώς φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε "κατά λάθος" τον αδελφό του.

 

Ο νεαρός δράστης οδηγείται στον τόπο τέλεσης του εγκλήματος για να υποδείξει το σημείο στο οποίο βρίσκεται το όπλο του εγκλήματος. Στο σημείο εντοπίστηκε καραμπίνα.

 

Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha εντόπισε στο σημείο καραμπίνα που εκτιμάται ότι είναι το όπλο του εγκλήματος.

 

Τον 17χρονο εντόπισε νεκρό περαστικός βοσκός, δίπλα από αγροτικό δρόμο στη θέση Λούτσα της Μάνδρας. Η σορός έφερε τραύμα από σφαίρα στον αυχένα και δίπλα της οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο φυσίγγια από κυνηγετική καραμπίνα.

 

Ερωτηματικά προκαλούσε, μέχρι και την τελευταία στιγμή το γεγονός ότι ο 14χρονος και ο πατέρας των παιδιών αναζητούνταν ως αργά το βράδυ από τους αστυνομικούς προκειμένου να καταθέσουν. Και οι δύο βρέθηκαν αργά στην ΓΑΔΑ όπου έμειναν μέχρι τις πρώτες, πρωινές ώρες.

 

Στην κατάθεση που έδωσε ο πατέρας των παιδιών υποστήριξε πως δεν έχει κυνηγετική καραμπίνα στην κατοχή του, ωστόσο μια δερμάτινη θήκη όπλου εντοπίστηκε στο μαντρί της οικογένειας.

 

Για το τραγικό περιστατικό, το «Χαμόγελο του Παιδιού», τοποθετήθηκε με ανακοίνωση ξεκαθαρίζοντας πως «αν είχαν κινηθεί σωστά όλες οι διαδικασίες πιθανόν να είχε σωθεί η ζωή του» και επισημαίνει πως είχε λάβει αναφορές τους προηγούμενους μήνες σχετικά με την κακοποίηση και παραμέληση των 8 παιδιών της οικογένειας του άτυχου έφηβου.

 

πηγή makthes.gr