Για πέμπτη χρονιά φέτος διοργανώθηκε φιλανθρωπικό παζάρι, από μια ομάδα κοινωνικά ευαισθητοποιημένων παιδιών του οικιστικού συγκροτήματος ΗΛΙΔΑ (www.hlida.gr) στο Μαρούσι Αττικής.

 

Τα αντικείμενα που διατέθηκαν από τα παιδιά ήταν παιχνίδια, βιβλία και μικρά είδη οικιακού εξοπλισμού και όπως πάντα πουλήσανε: γλυκά, ποπ κορν, σπιτικές μαρμελάδες, κρέπες και άλλες λιχουδιές που ετοίμασαν μαζί με τις μαμάδες τους. Για πρώτη φορά στην φετινή διοργάνωση κληρώθηκαν δώρα κατόπιν λαχειοφόρου αγοράς. Τα δώρα ήταν μια εθελοντική προσφορά από τους ιδιοκτήτες καταστημάτων του Δήμου Αμαρουσίου, μετά από επίσκεψη των ίδιων των παιδιών. Το παζάρι έκλεισε με συναυλία ροκ μπάντας, επίσης, των μικρών κατοίκων του οικισμού.

 

Όπως είχε ήδη ανακοινωθεί στις αφίσες που κολλήθηκαν από την παραμονή στις εισόδους των πολυκατοικιών, τα έσοδα της φετινής διοργάνωσης διατέθηκαν στο Σωματείο «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας» (http://filoipaidopoli.weebly.com), που για τη  δράση του, όπως και τις ανάγκες του ιδρύματος είχαν ενημερωθεί τα παιδιά από την συγκάτοικο τους κυρία Καββαδά Ουρανία (Ράνια), η οποία ως δικηγόρος είχε συνεργαστεί με την Παιδόπολη και την είχε επισκεφθεί κατά την Προεδρία της δικηγόρου κυρίας Μαρίνας Φιλιππίδου.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλους τους ανωτέρω και ιδιαίτερα τα παιδιά του οικιστικού συγκροτήματος ΗΛΙΔΑ, γιατί επέλεξαν να στηρίξουν το έργο του.

 

Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε, των εξακοσίων εβδομήντα δύο ευρώ(672 €), κατατέθηκε ως χρηματική δωρεά σε τραπεζικό λογαριασμό του Σωματείου μας.

 

Η κάθε προσφορά είναι για το Σωματείο μας πολύτιμη και την αξιοποιούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό.

 

Σήμερα, που οι κοινωνικοοικονομικές συνθήκες στη Χώρα μας είναι πολύ δύσκολες και τα προβλήματα συνεχώς αυξάνονται, ευχόμαστε να συνεχίσετε να στηρίζετε την κοινή μας προσπάθεια. Μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε, και να επηρεάζουμε θετικά και καθοριστικά ανθρώπους που μετέχουν στην Κοινωνία μας.

 

Παρακολουθείτε τις δράσεις και το έργο μας στην ιστοσελίδα μας www.filoipaidopoli.weebly.com και στο facebook «Φίλοι Παιδόπολης», ή επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο του Προέδρου: 6947184264 Παναγιώτης  Αγαπητός.  

 

Το  Διοικητικό Συμβούλιο

του Σωματείου Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας.