Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν στο πλαίσιο εφαρμογής δράσεων κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2022 από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2022 σε διάφορα σημεία της πόλης της Καβάλας

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

 

Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

 

από τις 10:00 μέχρι τις 12:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση με το τρενάκι στην Παλιά Πόλη στους επιβάτες κρουαζιερόπλοιου.

 

Το τρενάκι θα ακολουθήσει τη συνήθη του διαδρομή και θα πραγματοποιεί σύντομες στάσεις στα σημεία πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος.

 

Ενδεχομένως να παρουσιαστούν μικρές καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων το συγκεκριμένο δίωρο.

 

Ποδηλατική διαδρομή που θα ξεκινάει από τον χώρο του Τελωνείου (Λιμάνι Καβάλας) και θα καταλήγει μέσω της Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού στο Resort Βρανάς για σύντομη ανάπαυση και επιστροφή πάλι στο σημείο αφετηρίας.

 

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

 

στις 5.30 το απόγευμα. Η διευθέτηση της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της ποδηλατικής διαδρομής θα πραγματοποιηθεί από το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας, την Δημοτική Αστυνομία και το Λιμεναρχείο Καβάλας.

 

Απαγόρευση της κυκλοφορίας, της στάσης και στάθμευσης επί της οδού ΝΙΚΗΣ για το τμήμα της από την οδό Εθνάρχου Μακαρίου μέχρι την οδό Δαγκλή.

 

Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου

 

Πεζοδρόμηση των οδών Κριεζή, Ύδρας και Αγίου Νικολάου της περιοχής Αγίου Νικολάου από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου.

 

Πεζοδρόμηση της oδού Αβέρωφ από οδό Μ. Αλεξάνδρου μέχρι οδό Ομονοίαςκαθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

 

Κυκλοφορία όλων των οχημάτων στον κόμβο Μικράς Ασίας – Φαναρίου – Καππαδοκίας σε κυκλική πορεία διαμέσου του κυκλικού κόμβου καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

 

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων