Ο φιλανθρωπικός σκοπός της συναυλίας Μαρινέλλας- Μάριου Φραγκούλη στις 19 Ιουλίου με την διάθεση των εσόδων για την ενίσχυση του Συστήματος Υγείας ήταν η αφορμή για την πρόταση των προέδρων της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καβάλας και του Εμπορικού Συλλόγου Φιλίππων προς τον πρόεδρο του συλλόγου Θυάτειρα που διοργάνωσε την συναυλία για την αγορά δύο απινιδωτών στην περιοχή των Κρηνίδων.

 

Ο πρόεδρος του συλλόγου Θυάτειρα κος Παπαγιαννόπουλος  αποδέχτηκε την πρόταση των προέδρων και έτσι αύριο Παρασκευή 09/09/2022 και ώρα 12.30, θα παραδώσει τους απινιδωτές στα γραφεία της ΟΕΒΕΚ  στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ.Χατζηχρήστο και στην πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Φιλίππων κα. Φιλόσογλου.

 

Στη συνέχεια, θα μεταβούν στο γραφείο του δημάρχου στις 13.00 για να θα δοθούν στον δήμαρχο Καβάλας ώστε να μεριμνήσει για την τοποθέτηση τους σε δημόσιο χώρο στις Κρηνίδες για τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

 

Για ακόμη μια φόρα η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Καβάλας και ο Εμπορικός σύλλογος Φιλίππων  δείχνουν την κοινωνική τους ευθύνη ολοκληρώνοντας με επιτυχία μια ακόμη δράση.  

 

(δελτίο Τύπου)