Δεν πρόλαβε να πρόλαβε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολης – Καλαμίτσας να συγκεντρώσει τα χρήματα για την αγορά απινιδωτή για τους κατοίκους της περιοχής στο πλαίσιο της διήμερης γιορτής που διοργάνωσαν το Σαββατοκύριακο.

 

Όπως αναφέρουν τα μέλη του Συλλόγου η εκδήλωση του Σαββάτου σταμάτησε άδοξα ένα λεπτό μετά τις 12:00 τα μεσάνυχτα μετά από τηλεφώνημα στην αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας.

 

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

 

Η 1η Διήμερη Εκδήλωση "Χρώματα και Αρώματα" ολοκληρώθηκε εχθές το βράδυ με τη παραδοσιακή μας βραδιά που η προσέλευση του κόσμου πέρασε κάθε προσδοκία μας όπως και τη πρώτη μέρα στη περιοχή της Κηπούπολης..

 

Ευχαριστούμε όλους εσάς που αγκαλιάσατε την εκδήλωση μας, τους χορηγούς μας, τον Δήμο Καβάλας, το χορευτικό τμήμα Ζούμπα και όλους τους εθελοντές μας που χωρίς αυτούς δεν θα είχε έρθει αυτό το αποτέλεσμα.

 

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε ακόμη καλύτεροι, πιο οργανωτικοί και πιο δημιουργικοί με τη δική σας στήριξη.

 

 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

 

ΥΓ: Ελπίζουμε αυτός που κάλεσε την αστυνομία στις 12:01 Σάββατο βράδυ να μη χρειαστεί ποτέ του τον Απινιδωτή που σκοπεύουμε να αγοράσουμε. Λόγο της πρόωρης διακοπής της εκδήλωσης δεν προλάβαμε να μαζέψουμε το ποσό που επιθυμούσαμε. Καλή καρδιά..