Την ώρα που ο κόσμος της παράταξής τους, βρίσκεται σε βαθιά κατάθλιψη μετά τις συνεχόμενες ήττες, αντί να αναλογισθούν τις ευθύνες τους, σφυρίζουν αδιάφορα και έχουν τη διάθεση να κάνουν, επίθεση στον Γραμματέα των ΑΝΕΛ για μία άποψή του.

 

Τι φοβάται ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ; Τις διαρροές προς τους ΑΝΕΛ;

 

Ας έχει υπ' όψιν του το ρητό Όστις εταίρους δέδοικε, δούλος ων λέληθεν εαυτόν (όποιος φοβάται τους άλλους, γίνεται δούλος χωρίς να το καταλάβει).

 

Είναι απολύτως κατανοητή η έλλειψη ηρεμίας του κ. προέδρου μετά και τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα. Υπάρχει πια κυβέρνηση τετραετίας στην οποία δεν θα συμμετέχει προς θλίψη της ΝΟΔΕ Καβάλας, η Νέα Δημοκρατία.

 

Δεδομένου του γεγονότος της διαδικασίας ανάδειξης αρχηγού, με δεδομένη την νωπή αποτυχία, κατανοούμε, αλλά και ταυτόχρονα υπενθυμίζουμε τα εξής:

 

Η απομόνωση φωνής ακραίας έκφρασης, είναι ένδειξη, ελέγχου της κατάστασης, ενώ σε αντίστοιχες περιπτώσεις (βλέπε κ. Γεωργιάδης, κ. Μπαλτάκος) δεν συνέβη το ίδιο.

 

Κατανοούμε ότι πιθανές σχέσεις στοργής δεν επιτρέπουν την απομάκρυνση τέτοιων πολίτικών, όμως η καθαρότητα το επιτρέπει, εξ ου και η άμεση αντίδραση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

 

Κε πρόεδρε, θέλετε η μη, η Νέα Δημοκρατία, είναι ένα κόμμα με καταβολές χρόνων, με δεσμεύσεις, εξαρτήσεις και με ό,τι άλλο αυτό συνεπάγεται η παρουσία έστω και με εναλλαγή στους κυβερνητικούς θώκους τα τελευταία σαράντα πέντε χρόνια. δεν έχετε το δικαίωμα σύγκρισης ανόμοιων πραγμάτων: τα σαράντα πέντε χρόνια με τους οκτώ περίπου μήνες διακυβέρνησης.

 

Δεν σας το επιτρέπουμε, αλλά σας κατανοούμε. Είμαστε ένα κίνημα καθαρό, πατριωτικό, ένα κίνημα που εσείς δεν το θέλετε, αλλά εμείς είμαστε εδώ χάρη στον λαό, ευτυχώς δηλαδή.

 

Όσον αφορά τα ποσοστά, εσείς και κομματικά αλλά και σε τοπικό επίπεδο έχετε καταφέρει να αλλάξετε άρδην τον αριθμό των ψηφοφόρων σας στον νομό (προς τα κάτω βεβαίως).

 

Με την ευχή να είσθε πάντα καλά, αλλά με την ελπίδα πως νέοι άνθρωποι θα εκπροσωπούν φρέσκιες ιδέες, σας ευχόμαστε καλό απόγευμα!!!!!

 

 

Συντονιστική Επιτροπή

Π.Ε. Καβάλας