Ο Μιχάλης Ισκάς και η σύντροφός του Τζώρτζια παντρεύτηκαν και βάφτισαν την κόρη τους στη Βουλιαγμένη. Ο γάμος και η βάφτιση πραγματοποιήθηκαν στο Island στη Βουλιαγμένη.

 

Το «παρών» έδωσαν πολλά αγαπημένα πρόσωπα και φίλοι του CEO Antenna Studios και της συντρόφου του. Μάλιστα στη δεξίωση που ακολούθησε τραγούδησε live η Πέγκυ Ζήνα.

 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια τούς αφιέρωσε τις μεγαλύτερες ερωτικές της επιτυχίες. Η γιορτή, οι χοροί και το κέφι κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

 

Ένας Καβαλιώτης με διεθνή καριέρα

 

Ο Μιχάλης Ισκάς κατάγεται από την Καβάλα. Από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 βρέθηκε στη Μεγάλη Βρετανία για σπουδές.

 

Για ένα μικρό διάστημα είχε επιστρέψει στην Καβάλα και εργάστηκε σε τοπικό ΜΜΕ.

 

Έζησε για πολλά χρόνια στην Αγγλία από τη δεκαετία του ’90 έως και τον Ιούλιο του 2021, όταν αποφάσισε να επιστρέψει με την οικογένειά του στην Ελλάδα.

 

Είχε δεχθεί πρόταση από τον Όμιλο ΑΝΤ1 και ανέλαβε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην εταιρία ANTENNA STUDIOS, μιας διεθνώς αναπτυσσόμενης επιχειρηματικής δραστηριότητας, του Ομίλου που περιλαμβάνει την παραγωγή αλλά και τις πωλήσεις περιεχομένου στο εξωτερικό.

 

Ο Μιχάλης Ισκάς, από τις σπουδές του το 1994 στα media μέχρι και πριν λίγα χρόνια, έκανε μια διεθνή καριέρα που διέγραψε σημαντική πορεία.

 

Μεταξύ άλλων, ίδρυσε και υπήρξε πρόεδρος της εταιρίας «The Story Lab», μετέπειτα εταιρία του Ομίλου Dentsu, η οποία παράγει, χρηματοδοτεί και διανέμει premium τηλεοπτικό και διαδικτυακό content, για παρόχους και brands.

 

Με κεντρικά γραφεία στο Λονδίνο και παρουσία αλλά και ανθρώπινο δυναμικό σε 25 διαφορετικές αγορές (Λος Άντεζλες, Σαγκάη, Σιγκαπούρη, Σύδνεϋ, Παρίσι, Αμβούργο, Μόσχα κ.α.) η εταιρία έγινε «παγκόσμιος παίκτης» στο τηλεοπτικό περιεχόμενο.

 

Ο Μιχάλης Ισκάς συμμετείχε επίσης στη διοίκηση της Gleam Futures, μιας εταιρίας talent management, η οποία εξειδικεύεται στην digital-first ανάπτυξη και υποστήριξη influencers.

 

Στο παρελθόν έχει υπάρξει Chief Innovation Officer της Carat Global Management, Ηead of Integrated Communications Planning στην Aegis Media Global καθώς και Head of Communications Planning (International) καιCommunications Planning Director (International) στην ZenithOptimedia Worldwide. Επίσης έχει συνεργαστεί και με το Publicis Groupe

 

Στην σημαντική διαδρομή του έχει κερδίσει περισσότερα από 30 παγκόσμια βραβεία δημιουργικότητας και media innovation, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται 6 Cannes Lions και ένα Grand Prix στο Διεθνές Φεστιβάλ των Κανών.