Ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΚΕ.Θ. κ Γεώργιος Κουτσουμανής, η Καλλιτεχνική Διευθύντρια της ΔΗ.ΚΕ.Θ. κ. Στέλλα Φουρναράκη, και το Δ.Σ. της επιχείρησης, συγχαίρουν την Δημοτική Θεατρική Σκηνή Ενηλίκων Λιμεναρίων Θάσου που κατάφεραν μέσα από τις προσπάθειες τους να προκριθούν στο 10ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στην Ιεράπετρα και να είναι μία από τις 7 ομάδες που θα διαγωνιστούν σε αυτό.  

 

Η διάκριση αυτή αντικατοπτρίζει τις πολυετείς  προσπάθειες που γίνονται από τις Δημοτικές Θεατρικές Ομάδες του νησιού και την μεγάλη παράδοση τους.

 

Είναι μεγάλη τιμή η διάκριση τους αυτή για τους ίδιους αλλά και για το νησί της Θάσου. 

 

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Ιεράπετρα και είμαστε δίπλα τους .

 

Συντελεστές παράστασης

Τίτλος Έργου «Θεέ μου τι σου κάναμε»

Ελληνική Διασκευή Λάκης Λαζόπουλος

Σκηνοθεσία Ταρσία Ελευθερίου

Φώτα- Ήχος Γιώργος Μυλωθρίδης 

Μακιγιάζ Μαριαλίνα Αγγελίδου

Παίζουν με αλφαβητική σειρά

Νίνα Διακουμή

Ταρσία Ελευθερίου 

Μαρία Ιατρού 

Γιώργος Καϊδης

Νίκος Καϊδης 

Γιώργος Καναράς

Νίκος Κίτρινος

Ζωή Λιβανού

Γιώργος Μυλωθρίδης

Δημήτρης Παπαϊωάννου

Κυριάκος Πατήρας

Βάσω Πιστέλα

Βέρα Σκόρδου

Έλσα Χρυσοπούλου

 

Η Δημοτική Θεατρική Σκηνή Ενηλίκων Λιμεναρίων Θάσου, ανακοίνωσε στον επίσημο λογαριασμό στο Facebook τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό γράφοντας τα εξής:

 

"Με τεράστια χαρά, θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε στο κοινό της Θάσου και όχι μόνο τη συμμετοχή της ομάδας μας με το έργο "Θεέ μου τι σου κάναμε", σε σκηνοθεσία Ταρσίας Ελευθερίου

στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ιεράπετρας τον προσεχή Οκτώβρη.

Το φεστιβάλ είναι Πανελλήνιο και έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και η αίτηση συμμετοχής μας εγκρίθηκε μέσα από εκατοντάδες άλλες αιτήσεις.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τη στήριξή σας, γιατί μέσα από αυτή γινόμαστε καλύτεροι και μπορούμε να εξελιχθούμε θεατρικά.

Υποσχόμαστε να κάνουμε το νησί μας περήφανο με τη συμμετοχή μας στην Κρήτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από ενέργειες της ομάδας, τα δικαιώματα της παράστασης λήφθηκαν από τον κύριο Λάκη Λαζόπουλο, στον οποίο ανήκει η επίσημη διασκευή του έργου."