Αλλαγή σχεδίων προέκυψε στο κυβερνητικό επιτελείο για την επίσκεψη στην Καβάλα, που είχε αρχικώς προγραμματιστεί για την Παρασκευή 8 Ιουλίου.

 

Μαζί με την επίσκεψη, αναβλήθηκε και η παρουσίαση του επενδυτικού σχεδίου της Alexandrion Group για το εργοστάσιο παραγωγής αιθυλικής αλκοόλης στην Καβάλα (δες ΕΔΩ).

 

Υπενθυμίζεται ότι το αρχικό σχέδιο προέβλεπε ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συνοδευόταν από τρεις ή τέσσερις υπουργούς, ανάμεσά τους και ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια Κώστας Φραγκογιάννης, ο οποίος κατάγεται από την Καβάλα.

 

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι η επίσκεψη στην Καβάλα θα γινόταν στο πλαίσιο περιοδείας στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και ότι το κυβερνητικό κλιμάκιο θα βρισκόταν στην περιοχή αφού θα είχαν προηγηθεί επαφές σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή

 

Οι τελευταίες πληροφορίες τοποθετούν την επίσκεψη αυτή περίπου τρεις εβδομάδες αργότερα, με πιθανή ημερομηνία την Παρασκευή 29 Ιουλίου.

 

Το Alexandrion Group του επενδυτή Ναουάφ Σαλαμέχ επανασχεδιάζει την εκδήλωση παρουσίασης στην οποία θα γίνουν ανακοινώσεις για τα χαρακτηριστικά της επένδυσης και τις συμφωνίες που έχουν συναφθεί.