Το νέο της project “The Dolphin” παρουσιάζει η εταιρεία Kourtidis Group.

 

Πρόκειται για το έργο που αφορά στην ανακατασκευή της βιοτεχνίας «Δελφίνι» στο Περιγιάλι, έκτασης 8.900 τ.μ και τη μετατροπή του σε 61 πολυτελή διαμερίσματα.

 

Οι εργασίες υπολογίζεται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί μέσα στο 2023 και το «Δελφίνι» θα είναι έτοιμο όχι μόνο να υποδεχτεί τους νέους του ενοίκους, αλλά και να δώσει έναν άλλον αέρα και επιπλέον ανάπτυξη στην ανατολική πλευρά της πόλης και την ευρύτερη περιοχή.

 

Η επίσημη παρουσίαση του έργου θα γίνει σε ένα all-day event την Τετάρτη 6 Ιουλίου στο γραφείο της Remax Choice στην οδό Ερυθρού Σταυρού 10 στην Καβάλα.

 

Το γραφείο θα λειτουργεί όλη την ημέρα για να παρουσιάσει το σχέδιο στην τοπική κοινωνία.

 

Όποιος επιθυμεί μπορεί να περάσει από εκεί και να ενημερωθεί από τους συνεργάτες της Remax Choice.

 

«Το κτίριο είναι ένα τοπόσημο της Καβάλας. Θέλουμε αυτή η σύνδεση που υπάρχει στην τοπική κοινωνία με την παλιά βιοτεχνία «Δελφίνι να παραμείνει», λέει στον KavalaNews 102,8 ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Kourtidis Group Γρηγόρης Αβανίδης.

 

Όπως εξηγεί, τα διαμερίσματα θα είναι προς πώληση, είτε για πρώτη κατοικία, είτε για κάποιον που θέλει να επενδύσει.

 

Αναφερόμενος στα σχέδια του έργου τόνισε πως:

 

«Η αρχιτεκτονική τού κτιρίου θα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και είμαστε σίγουροι ότι θα αρέσει στους Καβαλιώτες. Θα έχουμε μεταμόρφωση της περιοχής ειδικά όταν θα γίνει και διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου».

 

Ο κ. Αβανίδης μίλησε και το για «το μεγάλο στοίχημα του ομίλου που θα αφήσει ιστορία» όπως είπε.

 

«Το Alexandrou Chora είναι ένα μοναδικό Multiplex Τουριστικό Συγκρότημα σε ιδανική περιοχή δίπλα στη θάλασσα στην παραλία Οφρυνίου. Είναι απόλυτα εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον. Έχει συνολική έκταση 175.000 τ.μ, και θα είναι χωρισμένο σε 3 διαφορετικές ενότητες.

 

Θα είναι κάτι που δεν θα υπάρχει σε όλο το παραλιακό μέτωπο από τη Θεσσαλονίκη μέχρι την παραλία Οφρυνίου», είπε χαρακτηριστικά.

 

Ακούστε τι είπε στον KavalaNews 102,8