«Μετά από 2,5 χρόνια σκληρής δουλειάς και προγραμματισμού, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που αγοράζω αυτό το εντυπωσιακό ακίνητο στη Βόρεια Ελλάδα».

 

Έτσι περιγράφει την επένδυση του στην αλάνα της Νέας Ηρακλείτσας ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα, Άλεξ Χαντιντάτζι, ενώ αναφέρεται και στον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

 

Όπως λέει: «συνεργάζομαι με έναν από τους κορυφαίους επιχειρηματίες της Ελλάδας, τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Γεώργιο Μελισσανίδη για την ανάπτυξη του.

 

«Ένα έργο 480 εκατομμυρίων ευρώ (655 εκατομμύρια δολάρια CAD), μελλοντική κατοικία σε Όμορφες πολυτελείς βίλες και ένα ξενοδοχείο και θέρετρο 5 αστέρων», τονίζει ο Χαντιντάτζι.

 

«Οι βίλες μας θα κοστολογούνται από 599.000€-1.880.000€, κάτι που θα επιτρέψει επίσης στους αγοραστές μας να αποκτήσουν ένα πολύτιμο διαβατήριο ΕΕ στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό το έργο θα δημιουργήσει επίσης πάνω από 250 θέσεις εργασίας στη Βόρεια Ελλάδα και θα σηματοδοτήσει επίσης το μεγαλύτερο έργο μου στην επαγγελματική μου καριέρα», καταλήγει η ανάρτηση του επενδυτή.