Με τον Θάσιο Δημήτρη Γούτα να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή της Εθνικής, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αρχίζει την προετοιμασία για το Nations League.

 

Η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Βόρεια Ιρλανδία (2/6) και το Κόσοβο (5/6) και εντός την Κύπρο (9/6) και το Κόσοβο (12/6).

 

Συγκεκριμένα, στην αποστολή της γαλανόλευκης επιστρέφουν οι Διούδης, Γιαννούλης (της Νόριτς), Κώτσιρας, Κουρμπέλης, Παπανικολάου (της Ράκοφ) και Φούντας.

 

Οι 26 εκλεκτοί του Γκουστάβο Πογέτ είναι: Γιώργος Αθανασιάδης, Σωκράτης Διούδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Γούτας, Παντελής Χατζηδιάκος, Γιάννης Κώτσιρας, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Λάζαρος Ρότα, Κώστας Τσιμίκας, Γιώργος Τζαβέλλας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Τάσος Μπακασέτας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Παπανικολάου, Μανώλης Σιώπης, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Δημήτρης Λημνιός, Τάσος Δουβίκας, Ταξιάρχης Φούντας, Γιώργος Γιακουμάκης, Γιώργος Μασούρας, Βαγγέλης Παυλίδης.

 

Ο Παπανικολάου είχε κληθεί εκ νέου από τον Τζον Φαν’τ Σχιπ, αλλά αυτή είναι η πρώτη του κλήση από τον Πογέτ, ο οποίος αυτή τη φορά άφησε εκτός τους Σταφυλίδη, Λύρατζη, Κυριακόπουλο, Νικολάου, Βρουσάι, Κουρφαλίδη, Κουλούρη, Φορτούνη, Τζόλη.

 

Ο Πέλκας δεν βρίσκεται στην αποστολή καθώς είναι τραυματίας, όπως και ο Ζέκα, ενώ ούτε αυτή τη φορά κλήθηκαν οι Μανωλάς, Σιόβας, Παπασταθόπουλος.

 

Οι προπονήσεις των διεθνών θα αρχίσουν τμηματικά και αναλόγως της διαθεσιμότητάς τους από την προσεχή Δευτέρα 23 Μαΐου και καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.