«Η ομάδα θα εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα με σκοπό την παραμονή στην Super League 2» επισημαίνει σε ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ μετά την τηλεδιάσκεψη με τον ιδιοκτήτη της ομάδας Άλεξ Χαντιτάτζι και τον πρόεδρο Σταύρο Κούρο.

 

«Σε κάθε περίπτωση όμως, είτε συμμετάσχουμε στην SL2 είτε στην Γ ’Εθνική», λέει ο Ερασιτέχνης «ήδη ξεκίνησε ο σχεδιασμός και το πλάνο ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος».

 

Παρών για την επόμενη μέρα δήλωσε ξανά ο Χαντιτάτζι.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΑΟΚ:

 

"Μετά από τηλεδιάσκεψη του Ερασιτέχνη Α.Ο.Καβάλα που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (17/3)  με τους κ. Αlex Haditaghi και Σταύρο Κούρο ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό πως η ομάδα μας θα εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα με σκοπό την παραμονή της στην SL2, εκεί που πάλεψε φέτος να παραμείνει παρά τις πρωτόγνωρες αντιξοότητες και τα τεράστια εμπόδια που συνάντησε.

 

Σε κάθε περίπτωση όμως, είτε συμμετάσχουμε στην SL2 είτε στην Γ ’Εθνική, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα 1965 κ. Haditaghi μας ξεκαθάρισε ότι θα αναλάβει και πάλι να σηκώσει το βάρος της εν λόγω προσπάθειας γιατί έχει στενή σχέση αγάπης με την ομάδα και με την πόλη, και ο στόχος δεν θα είναι άλλος από το να την επαναφέρει εκεί που ανήκει.

 

Επιπλέον, στην συζήτηση αυτή ήταν ομόφωνη η άποψη πως όλα πρέπει να τρέξουν άμεσα, και ήδη ξεκίνησε ο σχεδιασμός και το πλάνο ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος, να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις και για το ανδρικό τμήμα αλλά και για την ανάπτυξη/βελτίωση των ακαδημιών και σε κάθε περίπτωση να είμαστε έτοιμοι για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

 

Αναμένουμε την έλευση του ιδιοκτήτη της ομάδας στην πόλη μας ώστε να μπορέσουμε να πούμε πολλά περισσότερα και να γίνουν τα πρώτα έμπρακτα βήματα για τη νέα χρονιά".

 

Α.Ο. Καβάλα