«Το στοίχημα ανοίγματος του κόμματος στους πολίτες, η δημιουργία δηλαδή ενός κόμματος που αντιστοιχεί στην εκλογική του δύναμη, είναι μία προσωπική δικαίωση του Αλέξη Τσίπρα» αναφέρει η βουλευτής Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου σχολιάζοντας τις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επιπλέον επισημαίνει πως «στο νομό Καβάλας, ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αριθμεί πλέον 1200 μέλη και φίλους!

 

Ο τριπλασιασμός των εγγεγραμμένων μελών/φίλων είναι μία τεράστια επιτυχία. Η χθεσινή εκλογική διαδικασία σε Καβάλα, Ελευθερούπολη, Πρίνο, Αμυγδαλεώνα, Χρυσούπολη έδωσε ένα καθαρό μήνυμα αγανάκτησης και για τις πολιτικές που ακολουθεί η ΝΔ στο νομό μας.

 

Τα ορεξάτα πρόσωπα που συνάντησα χθες, τα γεμάτα αισιοδοξία μάτια που κοίταξα, τα γεμάτα σιγουριά λόγια που άκουσα από τους ανθρώπους που πήγαν σε όλα τα εκλογικά κέντρα του νομού, ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για την προσπάθεια που έγινε όλο το προηγούμενο διάστημα.
 

Θέλω να συγχαρώ όλα τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών που ανταποκρίθηκαν στα εξαιρετικά δύσκολα καθήκοντά τους. Άλλωστε, στόχος ήταν να αποτυπωθεί καθαρά και ουσιαστικά η στήριξη στον Αλέξη Τσίπρα, και όχι η πραγματοποίηση μιας-επικοινωνιακού τύπου-φιέστα, χωρίς κανόνες και δεσμεύσεις.

 

Θέλω να πω στους χιλιάδες φίλους και στα χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στο νομό Καβάλας ότι η ανταπόκριση, μας γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη, ώστε να επιταχύνουμε την προσπάθεια απαλλαγής της χώρας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. 
 

Η αρχή του τέλους τους, μόλις ξεκίνησε! Γιατί ο τόπος έχει ανάγκη από μία προοδευτική κυβέρνηση, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα».