Στα πλαίσια της κρίσιμης προεκλογικής περιόδου που διανύουμε, συνεδρίασε στις 31-8-2015 η Ν.Ε. του Σύριζα Καβάλας. Στη συνεδρίαση το παρόν έδωσε το σύνολο των μελών της επιτροπής. Πρωτίστως έγινε ενημέρωση για τα αποτελέσματα της πρόσφατης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα. Συζητήθηκαν επίσης οργανωτικά θέματα που αφορούν την προεκλογική περίοδο, ενώ έγινε αναφορά στις υποψηφιότητες για το ψηφοδέλτιο του Σύριζα Καβάλας. Κοινή πεποίθηση όλων είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν κάνουμε εκπτώσεις στις αριστερές αρχές μας και συνεχίζουμε με περισσότερο σθένος να επιτελούμε το καθήκον που μας όρισε με την ψήφο του ο ελληνικός λαός. Αυτό άλλωστε εκφράστηκε και από το σύνολο των συνέδρων στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη.

Με συναίσθημα περισσής ευθύνης και απευθυνόμενοι στην κοινωνία, την τόσο δοκιμαζόμενη τα τελευταία χρόνια από τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές, καλούμε τους πολίτες σε συστράτευση μαζί μας για να αντιμετωπίσουμε από κοινού τις συνέπειες των μνημονιακών πολιτικών που μας επιβλήθηκαν.

Πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα συμβάλει για ακόμη μία φορά στην ακύρωση των εκβιασμών και στην άμβλυνση των συνεπειών τους, στηρίζοντας τα ψηφοδέλτια του Σύριζα.

Δελτίο Τύπου