γράφει η 

Κάτια Γιαννουκάκου 

 

Σάλο στο διαδίκτυο έχει ξεσηκώσει η δήλωση του Γιώργου Αυτιά στη διάρκεια της εκπομπής του στον ΣΚΑΙ το πρωί του Σαββάτου 30 Απριλίου ότι υπάρχουν φιλότιμοι άνθρωποι που δεν τρώνε για να πληρώσουν το ρεύμα. 

 

Συγκεκριμένα μιλώντας για τα μέτρα που επεξεργάζεται η κυβέρνηση για την ακρίβεια στην προσπάθειά του να δείξει ότι η κατάσταση είναι τραγική έδειξε ρεπορτάζ που γυναίκα έλεγε ότι αναγκάστηκε να κόψει το φαγητό για να πληρώσει το ρεύμα. 

 

Ωστόσο ο Γιώργος Αυτιάς πριν δείξει την ατάκα της γυναίκας το προχώρησε ένα βήμα παραπάνω λέγοντας: «είπε μια γυναίκα ότι τρεις βδομάδες έκοψε το φαγητό, για να έχει το ρεύμα...... υπάρχουν και φιλότιμοι άνθρωποι».

 

Δηλαδή κατά τον Γιώργο Αυτιά όποιος επιλέγει να φάει και να μην πληρώσει το ρεύμα επειδή αδυνατεί δεν έχει φιλότιμο;

 

Δείτε τι είπε ο Γιώργος Αυτιάς