Τί ετοίμασε πάλι ο κρεοτέχνης του Παγγαίου Μάνος Κασίδης

 

Ιταλική Bresaola τρίμηνης ωρίμανσης μας ετοίμασε ο Μάνος Κασίδης, πήρε το νουά από νεαρή μοσχίδα ηλικίας 14 μηνών το ζύμωσε με μια καταπληκτική πούδρα μπαχαρικών και βοτάνων και το άφησε να ωριμάσει σε φυσιολογικές συνθήκες κάτω από τους πρόποδες του Παγγαίου

 

Το κρέας έχασε έως και το 40% του αρχικού του βάρους κατά την παλαίωση και έγινε ένα premium αλλαντικό (κατάλληλο για όλες τις δίαιτες) που θα εντυπωσιάσει.

 

Η πρώτη γευστική παρουσίαση της Bresaola από τον Μάνο Κασίδη θα γίνει στο γαστροκαφενείο «Εχη Χάρη» του Χάρι Λαβίδα στο χωριό Κηπιά του Παγγαίου την Τετάρτη 4 Μαΐου στις 5 το απόγευμα.

 

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό αλλά και χυμώδες αλλαντικό που αποτελείται από άπαχο μοσχαρίσιο κρέας και χαρακτηρίζεται από την αιχμηρή πιπεράτη γεύση του.

 

Πηγή-φωτογραφίες: fb Stathis Harpas