«Η ομάδα μας είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να πετύχει ένα θαύμα. Οι παίκτες μας έχουν την ευκαιρία να γίνουν αθάνατοι στην αθλητική ιστορία αυτής της πόλης» αναφέρει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα, Άλεξ Χαντιτάτζι πριν από το κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό Β’ στο «Ανθή Καραγιάννη». 

 

Απευθύνει επίσης κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο. 

 

Όσα λέει στο μήνυμα του ο Χαντιτάτζι: 

 

«Αύριο είναι ένας σημαντικός αγώνας στην ιστορία της πόλης της Καβάλας! Η ομάδα μας είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να πετύχει ένα θαύμα. Οι παίκτες μας έχουν την ευκαιρία να γίνουν αθάνατοι στην αθλητική ιστορία αυτής της πόλης.

 

Χρειαζόμαστε όλη την Καβάλα στο γήπεδο! Χρειαζόμαστε 4.000 - 5.000 οπαδούς, να εμφανιστούν και να μας φτιάξουν τη διάθεση! 

 

Ελπίζω επίσης να δούμε 800-1000 γυναίκες, νέους και παιδιά υποστηρικτές της Καβάλας στα περίπτερα! Σας χρειαζόμαστε να συνεχίσετε να είστε μέρος αυτού του καταπληκτικού ταξιδιού!

 

Η ομάδα και οι παίκτες μας δυσκολεύτηκαν στην έδρα μας φέτος, αυτό είναι φυσιολογικό. Αυτό συμβαίνει επειδή προσπαθούν να σας εντυπωσιάσουν! τους φιλάθλους μας, την πόλη μας και τους αληθινούς υποστηρικτές της Καβάλας. Εκτιμούν την υποστήριξη και την αγάπη που έχουν λάβει και θέλουν να σας την επιστρέψουν. 

 

Θέλουν να εντυπωσιάσουν. Αυτή η πίεση για καλή απόδοση μπροστά σε οπαδούς είναι κάτι φυσιολογικό. Συμβαίνει σε πολλές μεγάλες ομάδες και αθλητές.

 

Είμαι βέβαιος ότι οι παίκτες μας θα αντιμετωπίσουν το αυριανό παιχνίδι, όπως και τα πέντε προηγούμενα παιχνίδια. Με πολύ μεράκι, αγάπη και 120% προσπάθεια. Δεν χρειάζεται να νιώθουν πίεση γιατί έχουν ήδη δείξει σε εμένα, σε εσάς και σε όλους μας, ότι νοιάζονται και ότι είναι μαχητές! Είμαι τόσο περήφανος για αυτούς. Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί φέτος, ήταν διασκεδαστικό, εμπνευσμένο και αξέχαστο.

 

Όπως είπα και πριν, αυτή η ομάδα μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε! Ελπίζω μόνο να είστε εκεί για να τους στηρίξετε!».