Την πιο σκοτεινή περίοδο της ιστορίας της (εξαιρείται βεβαίως η εποχή του «μαύρου») διανύει η τηλεόραση της ΕΡΤ3 και η κατάσταση στο εσωτερικό της θυμίζει καζάνι που βράζει.

 

Η σκληρή πραγματικότητα των αριθμών έρχεται απλώς να επιβεβαιώσει την αίσθηση ενός απολύτως παρατημένου καναλιού. Παρατημένου στους νόμους της ρουτίνας, της νωχελικότητας, της ευνοιοκρατίας και τους άλλους τους πιο σκληρούς νόμους, αυτούς της... αδηφάγου Αθήνας, που δεν επιτρέπει τίποτα να... ανθίσει εκτός των κλειστών ορίων της πρωτεύουσας και του Ραδιομεγάρου.

 

Πέντε, όλες κι όλες, οι καθημερινές εσωτερικές παραγωγές, δύο δελτία ειδήσεων και τρεις εκπομπές. Οι τέσσερις κάνουν κόντρα ποια θα φέρει τα... χειρότερα νούμερα τηλεθέασης. Το πάλαι ποτέ κραταιό κεντρικό δελτίο ειδήσεων λιμνάζει στο 0,9%, η πρωινή εκπομπή μετά βίας ξεπερνά τη μονάδα, το «στοίχημα των Αθηνών» Ο3 προσφέρει άλλο ένα 0,9%, ενώ διασώζεται -τρόπος του λέγειν- το μεσημβρινό δελτίο με τις 2 μονάδες.

 

Εξαίρεση στον κανόνα το αθλητικό τμήμα και το δελτίο καιρού που φαίνεται να δουλεύουν στους δικούς τους ρυθμούς και φυσικά να αποδίδουν, όσο αυτό είναι δυνατόν.

 

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ