Ένα μοναδικό θέαμα αλλά και ευκαιρία για... απόδραση προσφέρει για τους επισκέπτες η τεχνητή λίμνη στη Φωλιά Καβάλας του Δήμου Παγγαίου. 

 

Η εικόνες του Παναγιώτη Τριανταφυλλίδη είναι εντυπωσιακές και όπως λέει ο ίδιος: «Η τεχνική λίμνη που υπάρχει στην περιοχή της Φωλιάς εξυπηρετεί για τις γεωργικές ανάγκες της περιοχής». 

 

«Πρόκειται για έναν παράδεισο για όσους αναζητούν την περιπέτεια αλλά και τη χαλάρωση στη φύση. Στην περιοχή της λίμνης έχουν τοποθετηθεί κούνιες για παιδιά, κιόσκια και παγκάκια. Καθιστούν την περιοχή ιδανική για πικ-νικ, ενώ υπάρχουν ψησταριές μπάρμπεκιου», τονίζει.

 

Ο Παναγιώτης λέει επίσης ότι στη λίμνη υπάρχουν και ψάρια που μπορεί όποιος θέλει να ψαρέψει. 

 

«Όλοι γνωρίζουμε πόσο ευχάριστο είναι να παιρνάμε το χρόνο μας στη φύση. Υπάρχουν ολοένα και περισσότερα στοιχεία που δείχνουν ότι η παρακολούθηση της άγριας φύσης ιδίως των πουλιών που υπάρχουν στην τεχνική λίμνη της Φωλιάς έχει ένα μεγάλο θετικό αντίκτυπο στην ψυχική μας ευεξία», σημειώνει ο Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης. 

 

«Τα τελευταία δύο χρόνια οι περισσότεροι από μας στραφήκαμε στη φύση με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο να ανταπεξέλθουμε στη νέα κατάσταση που έφερε η πανδημία. Με όλες τις ανησυχίες, τις τραγωδίες και τους περιορισμούς, η φύση μας παρέχει παρηγοριά και αντιπερισπασμό» λέει χαρακτηριστικά. 

 

Δείτε τις φωτογραφίες: