Στην Καβάλα βρέθηκε ο τομεάρχης Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης, ο οποίος συναντήθηκε με ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

 

«Σε μια εξαιρετικά κρίσιμη χρονική στιγμή για τους ανθρώπους της παραγωγής, λόγω και της τεράστιας αύξησης του κόστους ενέργειας», σχολιάζει η βουλευτής Καβάλας, του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου, η οποία συμμετείχε στη συγκέντρωση μαζί με τον συντονιστή της Νομαρχιακής, Κώστα Μορφίδη.

 

«Η Κυβέρνηση έχει αποτύχει σε οποιαδήποτε κρίση έχει κληθεί να διαχειριστεί, μολονότι βρήκε 37 δισ. ευρώ γεμάτα ταμεία, μολονότι δεν είχε το ασφυκτικό πλαίσιο των μνημονίων», δηλώνει στο δημοτικό ραδιόφωνο της Ξάνθης ο κ. Αραχωβίτης με αφορμή την περιοδεία του σε Καβάλα, Δράμα και Ξάνθη. 

 

«Άδειασε τα ταμεία, έδωσε 7 δισ. ευρώ σε απευθείας αναθέσεις σε “κολλητούς” και ημετέρους με την πρόφαση της αντιμετώπισης της πανδημίας, διέλυσε την κοινωνία και την οικονομία, οπότε δεν έχει άλλα αποθέματα κοινωνικής και λαϊκής υποστήριξης», λέει ο τομεάρχης Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ. 

 

«Πολύ σύντομα ο τόπος θα απαλλαγεί από τη χειρότερη Κυβέρνηση των τελευταίων χρόνων. Πρόκειται για μία λαϊκή απαίτηση πλέον, για το λαϊκό αίσθημα που το αντιλαμβάνεται  καθαρά όποιος έχει επαφή με την κοινωνία», συμπληρώνει.