Υπογραφές μαζεύουν οι κάτοικοι των Λιμεναρίων στη Θάσο οι οποίοι διαμαρτύρονται για τη διακοπή της κυκλοφορίας του οδικού δικτύου Μαριών - Λιμεναρίων λόγω της κατασκευής γέφυρας στο ρέμα της περιοχής για την ασφαλή διέλευση των οχημάτων. Το έργο ωστόσο έχει κολλήσει με αποτέλεσμα αφενός την ταλαιπωρία των κατοίκων και αφετέρου τις οικονομικές συνέπειες των κατοίκων της περιοχής αφού για να φτάσουν στα Λιμενάρια χρειάζεται να διασχίσουν μεγαλύτερη απόσταση με ό,τι αυτό συνεπάγεται με την έκρηξη των τιμών στα καύσιμα. 

 

Διαμαρτυρία Κατοίκων για την "Διακοπή Κυκλοφοριας Οδικού Δικτύου Μαριών - Λιμεναρίων" λόγω της ''Μη Ολοκλήρωσης του Οδικού Κόμβου''..

 

ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ

Εμείς οι Κάτοικοι του Χωριού Μαρίες και όχι μόνο θεωρούμε ''Απαράδεκτη'' την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον ''Αποκλεισμό'' τον οποίο έχουμε Υποστεί από την ''Υπό Κατασκευή Γέφυρα" στον λάκκο των Μαριών στο ύψος του πρώην Εργοστασίου κατασκευής Τσιμέντου.

 

Ενώ ξεκίνησαν οι Εργασίες και κατα την γνώμη μας θα επρεπε να έχουν ολοκληρωθεί (Βάση και το Χρονικού Διαγράμματος που είχε ο Διαγωνισμός) όχι μόνο δεν συνέβη αυτό αλλά έχουν σταματήσει οι Εργασίες εδώ και 3.5 μήνες λόγω της Ελλιπούς Χρηματοδότησης όπως επικαλείται ο Εργολάβος.

 

Αυτή η κατάσταση δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην Σύνδεση του Χωριού μας με τα Λιμεναρια που είναι Ζωτικής Σημασίας για εμάς.

 

Η ταλαιπωρία που βιώνουμε από την Επιπλέον Διαδρομή που υποχρεούμαστε να κάνουμε για να πάμε στον Γιατρό , στα Χωράφια μας , στις Κτηνοτροφικές μας Μονάδες και Γενικά να πραγματοποιήσουμε όλες τις Καθημερινές Εργασίες και Υποχρεώσεις μας είναι για εμάς Οικονομικά Δυσβάσταχτη και Χρονοβόρα.

 

Πέρα από όλα τα υπόλοιπα όλες οι ''Εναλλακτικές Διαδρομές'' που έχουμε και καλούμαστε να κάνουμε Εμείς και οι Επισκέπτες του Νησιού και του Χωριού μας κατα τους Θερινούς μήνες για όλη την Νότια Πλευρά του Νησιού είναι ''Αποτρεπτικές'' για ένα μεγάλο κομμάτι από αυτούς.

 

Εδώ να Αναφέρουμε ότι ο Δρόμος του ''Αγίου Ελευθέριου'' που συνδέει τα''Λιμεναρια'' με το Ορεινό Χωριό Μαρίες είναι "Ακατάλληλος'' παρά τις''Επεμβάσεις'' που έχουν γίνει και ειδικά για τα ''Επιβατικά Αυτοκίνητα''.

 

Ζητάμε από την ''Δημοτική Αρχή'' να λάβει υπόψιν της τις Οικονομικές Συνέπειες που έχουν υποστεί οι Κάτοικοι και οι Επαγγελματίες του Χωριού Μαρίες και να Υπάρξουν Οικονομικές Ελαφρύνσεις στα Δημοτικά Τέλη.

 

Καλούμε την ''Δημοτική Αρχή'' να κάνει όλες τις ''Απαραιτητες Ενέργειες'' προκειμένου να Ολοκληρωθεί το Εργο πριν την ''Έναρξη της Θερινής Περιόδου'' για να μην έχουμε τα ίδια προβλήματα με την προηγούμενη Χρονιά.

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

 

ΥΠΟΓΡΑΦΗ