Με καλό φαγητό επέλεξαν οι Καβαλιώτες να γιορτάσουν την Τσικνοπέμπτη, χωρίς όμως το κλίμα να θυμίζει παλαιότερα χρόνια. 

 

Η γιορτή της Τσικνοπέμπτης τιμάται δεόντως από μικρούς και μεγάλους, όπου παραδοσιακά καταναλώνονται ποσότητες κρέατος, ενώ κάποιοι ήταν και μασκαρεμένοι.

 

Στα γνωστά στέκια της πόλης τα τραπέζια ήταν σχεδόν γεμάτα, ενώ υπάρχουν κρατήσεις μέχρι το βράδυ.

 

Πάντως η εικόνα μπορεί να μην θύμιζε τα χρόνια προ κορωνοϊού με ψησταριές απλωμένες από επαγγελματίες και ιδιώτες, αλλά η ευχάριστη μυρωδιά του τσικνισμένου κρέατος απλώθηκε σε όλη την πόλη.