«Η τρομερή και άδικη διαιτησία και διαιτησία, που τροφοδοτείται από την ελληνική μαφία του ποδοσφαίρου είναι πέρα ​​για πέρα ​​πιστευτή. Τα ακυρωθέντα γκολ και πάλι, τα χαμένα πέναλτι και άλλα πολλά. Αυτό είναι πέρα ​​για πέρα ​​γελοίο για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο!» δηλώνει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα Άλεξ Χαντιτάτζι, μετά το τέλος του παιχνιδιού της Καβάλας με τη Βέροια (δες ΕΔΩ).

 

"Απαράδεκτη η σημερινή προσπάθεια"

 

«Απογοητεύτηκα και ντράπηκα με την προσπάθεια και το παιχνίδι της ομάδας μας! Αν θέλουμε να μείνουμε στο SL2, πρέπει να παίξουμε με περισσότερη καρδιά, πάθος και πείνα. Η σημερινή προσπάθεια ήταν απαράδεκτη! Ξέρω ότι το να είμαστε μάρτυρες και να είμαι μέρος αυτών των αγώνων που διεξάγονται μπορεί να είναι τρομερά αποθαρρυντικό για τους παίκτες μας, αλλά ξέρω ότι είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα και πρέπει να το δείξουμε τώρα!», λέει ο κ. Χαντιτάτζι. 

 

«Στους μεγάλους οπαδούς και υποστηρικτές της Καβάλας που εμφανίστηκαν κατά χιλιάδες σήμερα, σας ευχαριστώ για την καταπληκτική υποστήριξή σας. Οι σημερινές προσπάθειες και τα αποτελέσματα δεν είναι αυτό που σας άξιζε!», καταλήγει η ανάρτηση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα.