Η συμβουλή του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη προς τους δημοσιογράφους (και υποθέτουμε και προς όλους τους πολίτες); «Σταματήστε να μιζεριάζετε! Η πολλή μιζέρια βλάπτει και την ψυχολογία και την οικονομία μας!

 

Η οικονομία μας άλλωστε τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά», στάθηκε η αφορμή για το αγανακτισμένο σχόλιο του γιατρού Νίκου Κιοσέ στα κοινωνικά δίκτυα. Όπως αναφέρει ο κ. Κιοσές υπάρχουν συνταξιούχοι που δεν μπορούν ούτε στον γιατρό να πάνε γιατί δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν λόγω των αυξημένων λογαριασμών και των ανατιμήσεων. 

 

Συγκεκριμένα έγραψε:

 

 

Δεν μπορούν πλέον να πληρώσουν τον γιατρό τους! Ντρέπονται, σκύβουν το κεφάλι, πνίγεται η φωνή τους, αλλά έχουν ανάγκη τον γιατρό τους...! 

 

Βρίσκονται πια σε κατάσταση ακραίας φτώχειας! Άνθρωποι που εργάστηκαν και πλήρωσαν για την σύνταξη τους, σαράντα χρόνια! Άνθρωποι με συστολή, σύνεση και αξιοπρέπεια!

 

Άντε να τους κοιτάξεις στα μάτια υπουργέ και να τους πεις να μην μιζεριάζουν, διότι η κρίση είναι εισαγόμενη! 

 

Περσινός αντίστοιχος εκκαθαριστικός ΔΕΗ, 315€! Φετινός, 1115€ με έκπτωση 316€, πληρωτέο 799€! Αφορά μονοκατοικία σε χωριό 78 τετραγωνικών με οικογενειακό μηνιαίο εισόδημα περί τα 900€!

 

Δεν έχουν το κουράγιο πια, ούτε να γκρινιάξουν, ούτε να μιζεριάσουν πολυχρονεμένε υπουργέ! Έχουν περιέλθει σε κατάσταση βαθιάς κατάθλιψης, παραιτημένοι από κάθε προσπάθεια και ελπίδα!

 

Το κάνω σήμερα εγώ για αυτούς και έλα να μου πεις ότι μιζεριάζω..